Despre Produsele Magnawell Germania

Linia MAGNAWELL  Puterea Revigoranta a Naturii impotriva durerilor.

Cu Bandajele Premium Silver MAGNAWELL® dispuneti de avantajele caldurii benefice si de terapia pe baza de camp magnetic. Corpul dumneavoastra elimina caldura. Aceasta este preluata si stocata de structura unica a Bandajelor Premium Silver pe baza de camp magnetic. In plus, magnetii speciali din bandaje, stimuleaza in mod natural irigarea cu sange si dezvoltarea de caldura. Dupa scurt timp, temperatura de sub produsele pe baza de camp magnetic, creste cu pana la 60C si ramane constanta.

 

Sisteme magnetice speciale MAGNAWELL

Bandajele Premium Silver MAGNAWELL® contin ultimele descoperiri in domeniul magnetizarii sub forma campurilor magnetice alternative cu o mare adancime de actionare. Magnetizarea se schimba cu fiecare camp. Prin aranjamentul alternativ al segmentelor magnetice, sunt influentate un numar mare de vase sangvine, indiferent de pozitia lor.

Folia magnetica MAGNAWELL® este compusa in proportie de 90% din pulbere magnetica distribuita uniform si in proportie de 10% din polietilena modificata. Se folosesc numai materiale de cea mai buna calitate. Prin controlul permanent al materiei prime si a produselor finite este asigurat un maxim de calitate magnetica.

Foliile magnetice MAGNAWELL® nu contin medicamente si nu emit radiatii. Nu au efecte secundare si prin acestea nu afecteaza tesutul sau organe interne precum ficatul, rinichii sau stomacul.

Inductia magnetica ridicata si puterea campului de 780 Gauss se pastreaza timp de ani de zile si nu sufera imbatranire. Campurile magnetice patrund usor prin piele si nu produc o supraincalzire a tesuturilor. Ele produc mici curenti turbulenti ce actioneaza intocmai ca un produs stimulativ pentru a elimina blocajele dureroase.

 

energetix-romania-studiu-magnawell-cu fir de argint

Firele de argint sunt produse prin intermediul unei tehnologii speciale, dupa licenta producatorului. Argintul pur este acoperit de un strat (film) subtire de poliester transparent. Doua astfel de filme sunt conectate in interiorul tesaturii cu fire de argint. Rezultatul este un film subtire cu polyester pe exterior si argint in interior. Astfel, intreaga suprafata a argintului este protejata de aer si umezeala.

In mod normal, expus la oxidare (respectiv la aer) argintul se innegreste si isi schimba caracteristicile; in timp ce protejat de polyester isi poate pastra proprietatile pentru o perioada lunga de timp.

 Argintul protejat prin astfel de metode ramane activ si emite ioni de argint.  – Firul de argint descarca energia electrostatica acumulata in organism in cursul zilei. Aceasta energie negativa afecteaza grav organele corpului si in special pe cele ce sufera des de diferite boli, pe care le acutizeaza. Energia statica acumulata si pozitionata pe diferite organe declanseaza numeroase boli printre care se numara si cancerul

Ionii de argint ajuta la eliminarea virusilor si bacteriilor, a ciupercilor de piele, elimina mirosurile neplacute si ajuta la vindecarea bolilor infectioase ale pielii.

TOATE produsele Magnawell ® sunt realizate manual! Dotorita procedurii speciale de fabricare, aceste functii raman intacte in materialul textil MAGNAWELL®, care contine fire de argint, chiar si dupa spalarea la 60°C!

Imaginile de mai sus ilustreaza, la nivel microscopic, ce se intampla in microcirculatia pielii, inainte si dupa folosirea produselor MAGNAWELL®.

Testele au fost efectuate pe aceeasi zona a corpului inainte si dupa 2 ore de la tratamentul cu MAGNAWELL®.

Studiile au aratat o imbunatatire semnificativa a conditiei generale a organismului la pacientii tratati cu produsele MAGNAWELL®.

Oxigenarea sangelui este imbunatatita semnificativ prin dilatarea capilarelor si prin intensificarea schimbului de lichide intre sange si lichide. O cantitate mai mare de oxigen in organism imbunatateste schimbul de substante dintre celule si eliminarea toxinelor din organism.

 

Testarea Bandajelor MAGNAWELL®

 Studiile au aratat ca pacientii cu o circulatie deficitara la nivelul mainilor si picioarelor au inceput sa simta o incalzire la nivelul acestor zone dupa numai cateva zile de folosire a produselor MAGNAWELL®. Caldura este generata de marirea fluxului sanguin. In acelasi timp, micile vene capilare de la nivelul epidermei absorb aportul de oxigen si hrana, iar reziduurile sunt eliminate. Muschii nu mai sunt rigizi si nici articulatiile inflamate.

Un test termografic al produselor MAGNAWELL® arata sporirea circulatiei sanguine urmare a cresterii temperaturii (vezi fig. 1 si fig. 2)

Normalizarea Metabolismului Celulei

O celula umana poate fi comparata cu o baterie obisnuita. Aceasta poate fi incarcata sau descarcata. O celula vie este inconjurata de o membrana prin care trebuie sa treaca materii importante atat in interior, cat si in exterior.

Abilitatea membranei de a se deschide si inchide poarta numele de permeabilitate. Aceasta permeabilitate este controlata de un fenomen electric: cand celula este sanatoasa si in repaus exista o diferenta in tensiunea electrica dintre membrana interioara si exterioara a celulei de aproximativ 70 la mie dintr-un Volt (mV). Aceasta tensiune este rezultatul fortei electrice totale a ionilor care trec prin membrana, in combinatie cu difuzarea si osmoza.

Potentialul muschilor si nervilor este de aproximativ 90 mV. Cantitatea de electricitate poate fi masurata cu ajutorul voltmetrului. Daca permeabilitatea membranei este dereglata, acest lucru poate cauza o disfunctie in interiorul celulei care, in consecinta, va muri daca nu este tratata. Daca potentialul membranei este prea scazut intrun grup de celule de acelasi tip, tratamentul preferabil cu camp magnetic alternativ creste potentialul pentru grupul de celule pentru a incepe din nou sa functioneze normal.