Bratara magnetica flexibila barbati energetix 2874

193.00 lei

Golește

Descriere

Această brăţară magnetică cu structură flexibilă este apreciată, în special, datorită eleganţei sale. Designul discret permite combinarea brăţării cu alte tipuri de bijuterii, putând fi asortată oricărei ţinute. Elementele pătrate, aşezate în rânduri, creează un aspect foarte actual. Brăţara nu se evidenţiază doar prin cei doi magneţi permanenţi de neodim dar şi prin elementele de cupru, dispuse pe interior.

Număr Magneţi: 2
Putere Magnetică: 1.200 Guass

Compoziţie: cupru, oţel inoxidabil
Finisaj: mat şi lucios
Mărimi disponibile: M (15-16 cm) | L (16-18 cm) | XL (18-20 cm) | XXL (20-22 cm)

Informații suplimentare

Insertie Cupru

Ati observat ca unii oameni poarta bratari de cupru, care lasa o urma verzuie la încheietura mâinii?
Cuprul este unul din metalele cu cea mai mare conductivitate, si multe persoane care poarta acest metal si sufera de dureri reumatice, de artrita si migrene se simt mult mai bine.
Cuprul nu serveste doar la… ingreunarea buzunarelor si portofelelor noastre cu monede,ci este chiar un metal indispensabil organismului avand si o cu totul alta folosinta.
Bratarile de cupru sunt disponibile de multa vreme si exista o cerere constanta pentru ele, dar noile bratari Exergetix – care combina cuprul cu magnetii, au efecte benefice asupra sanatatii.
Cuprul prezent în organismul uman în cantitati mici ajuta împotriva infectiilor, fiind implicat în formarea celulelor rosii ale sângelui si sprijina asimilarea fierului, care este indispensabil pentru functionarea organismului.
Purtarea de bratari de cupru poate lasa urme verzui la încheietura mâinii – aceasta este o reactie naturala care se produce între pielea dumneavoastra si cupru, urma îndepartându-se usor prin spalarea cu sapun.