Reduceri!

Detoxamin Basic Capsule

194.86 lei

Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Austria | Dispozitiv medical natural CE 0477
 Linia Detoxamin Austria ,  care contine 100% zeolit activat (prelucrat prin nanotehno­logie) prin procesul de microactivare  actioneaza ca un filtru in tractul gastro­intestinal neutralizand PH-ul, adunand toxine­le si metalele grele, eliberand in organism ioni pozitivi de calciu si magneziu, infertilitate, autism – afectiuni care sunt corelate cu imposibilitatea neutralizarii corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism, etc.;Detoxamin Austria – Zeolitul prelucrat prin nanotehnologie (microactivare ) este cel mai eficient produs natura! pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul este simplu si natural de microactivare PMA .
Prezentare : 1 flacon 200 capsule  in noul ambalaj avand CE 0477
Compoziţie per capsulă (500 mg):  Zeolit PMA – 410 mg, capsulă vegetală – 90 mg
COD : DT 002 | 200 Capsule CE 0477 – PR- 192 LEI 

Descriere

Despre   Zeolit Activat PMA- Microactivat

Detoxamin este cu adevarat unic , cand vine vorba de siguranta si eficienta fiind inregistrat ca produs medical in conformitate cu Directivele Europene 93/42 CEE. avand certificat : CE – 0477

Toxinele sunt incarcate pozitiv din punct de vedere electric, iar zeolitul are o in­carcatura negativa. Astfel  el atrage toate to­xinele pe suprafata sa si le tine incarcerate in structura lui de tip „cusca1′ pana la eliminare a lor pe cai naturale. Prin eliminarea toxinelor imbunatatim proce­sul de digestie. Prin urnare acestea eliminand disfunctiile colonului si senzatia de colon iritabil, tulburarile renale, protejam ficatul si rinichii.  Detoxamin  Basic Capsule  Energetix este un produs  din linia DETOXAMIN Austria, produ­s natural de inalta calitate care are la baza ZEOLIT PUR Microactivat PMA. Prelucrat prin nanotehnologie (micro – activare), tehnologie patentata de producatorul austriac, cu efecte unice asupra organismului uman!

Detoxamin Basic Capsule este un produs cercetat ştiinţific, certificat ca dispozitiv medical natural, care conţine 100% zeolit clinoptilolit, prelucrat printr-un procedeu unic de microactivare – PMA.   Acesta actioneaza ca un filtru în tractul gastrointestinal neutralizand PH-ul, aducand toxinele şi metalele grele, eliberand in organism ioni pozitivi de calciu şi magneziu.

Zeolitul Activat  Microactivat PMA din Produsele Detoxamin

Zeolitul este un mineral vulcanic care apare in 106 forme si subtipuri diferite. Din care 40 de subtipuri de zeolit se folosesc se folosesc in practica. Forma sa cea mai activa din produsele Detoxamin si mai eficienta este clinoptilolitul. Zeolitul (clinoptilolitul) este un material silicat natural. Are  o structura de sita poroasa, cu micropori, rezultat din amestecarea lavei vulcani­ce cu apele subterane alcaline. Sita cristalina este compusa din siliciu (Si04) si aluminiu (AI04); in retelele acestea sub forma de sita se afla cationi cum ar fi calciul, magne- ziul, sodiul si potasiu! Datorita structurii sale  zeolitul are o capacitate foarte mare de donare de ioni. Prin acesti cationi si, in acelasi timp, are proprietati excelente de absorbtie.

In urma procesarii tehnologice speciale, micro zeolitul din DETOXAMIN Basic Casule capata poate cea mai importanta proprietate a sa. Capaci­tatea de a neutraliza PH-ul la nivel enzimatic, ceea ce il face CEL MAI INDICAT INGREDIENT NATURAL IMPOTRIVA CANCERULUI! Este foarte important de stiut ca zeolitul este inert, adica nu reactionează chimic cu fluidele corpului. El actioneaza in principal pe bază fizica si din acest motiv nu exista efecte secundare. Datorita proprietatii de absorbtie a metalelor, DETOXAMIN trebuie privit ca un adjuvant excelent şi tonic în multe boli grave, cu precadere, in cazul pacienţilor care au nevoie de chimioterapie sau radioterapie.

Beneficii:

 • elimină eficient metalele grele şi toate tipurile de toxine (pesticide, ierbicide, aditivi alimentari);
 • elimină reziduurile toxice în timpul sau în urma tratamentelor cu antibiotice, antiinflamatoare, chimioterapie;
 • eficient în decontaminarea radioactivă a organismului;
 • creşte imunitatea organismului;
 • consolidează şi fortifică peretele intestinal;
 • neutralizează radicalii liberi, reduce semnificativ stresul oxidativ;
 • reduce nivelul acidităţii din organism, reglează valoarea pH-ului;
 • excelent însoţitor în tratamentul multor afecţiuni: boli inflamatorii intestinale (boala Chron, colita ulcerativă), colon iritabil, boli ale ficatului (de ex. hepatita B, C), diabet, artrită, cancer – inhibă dezvoltarea celulelor maligne şi declanşează apoptoza celulelor cancerose;
 • susţinător indispensabil în terapiile invazive (de ex. chimioterapia);
 • infertilitate, autism – afecţiuni care sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism, etc.;
 • recomandat şi în curele de slăbire (orice dietă ar trebui însoţită de procesul de detoxifiere);
 • excelent pentru sportivii de performanţă (reduce nivelul acidului lactic).

Efectul Detoxamin  Basic Capsule Energetix

Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor li­beri, precum si a capacitatii de preluare a toxi­nelor. Micro-zeolitul activat reduce semnifica­tiv procesul de aparitie a FIBROZEI HEPATICE, care este responsabila de presiunea creata in vena porta. Deasemenea  si implicit de aparitia lichidului de ascita.

Recomandari Detoxamin Austria 

BOALA DIABETICA deoarece toate cercetarile de pana acum arata ca, in patogeneza diabetului zaha­rat radicalii liberi sprijina distrugerea celulelor protectoare B din pancreas. Prin neutralizarea radicalilor liberi, proprietate mult marita a mi­cro zeolitului activat. Si se va realizeaza o protectie maxima a celulelor B – producatoare de insulina. Micro zeolitul activat este un antioxidant celulo-enzimatic puternic care determina o inalta selectivitate a absorbtiei glucozei.

Datorita proprietatii micro-zeolitului ( microactivare)  activat de eliberare de ioni de calciu in organism. Admi­nistrarea de Detoxamin Basic in OSTEOPORO­ZA si Poliartrita este deosebit de necesara. Organismul compenseaza calciul pierdut intr- un mod simplu si natural. Toxinele generate de medicamente sunt preluate de micro-zeolitii din Detoxamin si eliminate din organism, astfel incat se actioneaza si asupra complicatiilor care pot aparea in aceste afectiuni.

Mod de administrare Detoxamin  Basic Capsule Energetix :

Pentru preventie, detoxifiere:

 • 3 capsule de 2 ori/zi, cu putina apa, înainte de masă cu cel puţin, jumatate de oră – min 2 luni.
 • In toate afectiunile grave, tumori maligne, dozele zilnice se măresc corespunzător.
  ADJUVANT IN TERAPIA ANTICANCER prin procesul de microactivare : Detoxamin Basic Capsule

Cancerul este o boala care se datoreaza in mare masura hiperaciditatii organismului. Ce­lula maligna traieste, se hraneste si se inmul­teste in mediu acid.

Prin proprietatea sa de a neutraliza PH-ul, zeolitul distruge mediul in care celula cance­roasa traieste, se hraneste si se inmulteste.

Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat tribomecanic (prin microactivare) inhiba prote- inkinaza B si blocheaza cresterea celulelor in mai multe linii de celule.

Micro-zeolitul se ataseaza pe celulele malig­ne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar).

Micro-zeolitul induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

DE ASEMENEA, DETOXAMIN AUSTRIA REDUCE CONSI­DERABIL URMARILE NEGATIVE ALE RADIA­TIILOR Sl CHIMIOTERAPIEI datorita capacitatii extraordinare de absorbtie, ionii de mercur si cadmiu rezultati in urma tratamentului cu citostatice sunt atrasi in structura tip „cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism pe cale naturala.

La spitalul privat Villach din Austria, zeolitul micro-activat se utilizeaza in tratamentul mul­tor tumori maligne de origini diverse; carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carci­nom hepatocelular.

Recomandari Prof Dr. SLAVK0 1VKOVIC – Insti­tutul de Nanomedicina – Berlin

■     PREVENTIV: (eliminarea si contracararea zilnica a toxinelor si a radicalilor liberi):

6 capsule (2 capsule de 3 ori pe zi)

■     PENTRU AFECTIUNI MEDII:

10-12 capsule (2 capsule de 5-6 ori pe zi)

■     PENTRU FORMATIUNI TUMORALE:

15-20 capsule (3-4 capsule de 5 ori pe zi) in chimioterapie, radioterapie se recomanda intreruperea inhalarii de Detoxamin cu 2 zile inainte si 2 zile dupa chimioterapie sau radi­oterapie

Prezentare : 1 flacon 200 capsule  in noul ambalaj avand CE 0477
Compoziţie per capsulă (500 mg):  Zeolit PMA – 410 mg, capsulă vegetală – 90 mg.
Administrare:
Curăţare/detoxifiere/prevenţie: 2 capsule de 3 ori/zi cel puţin 12 săptămâni.
Afecţiuni medii: 3 capsule de 3 ori/zi cel puţin 12 săptămâni.
Afecţiuni grave: 4-5 capsule de 3 ori/zi cel puţin 12 săptămâni.
Cu alte medicamente:  se recomandă o distanţă de 2 ore. În cazul chimioterapiei
este indicată întreruperea administrării de Detoxamin cu 2 zile înainte de
începerea şedinţelor şi reluarea administrării după 2 zile de la încheierea acestora.

Este foarte important de stiut ca zeolitul este inert, nu reactioneaza chimic cu fluidele cor­pului sau cu elementele consumului alimentar. Din acest motiv nu exista efecte secundare

Atentie : a nu se lasa la indemana copiilor mici.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.

A se consuma inainte de : vezi pe produs .

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)

S-ar putea să-ți placă și…