Reduceri!

Detoxamin Basic Farina – Pudra uz Intern Austria

32.20 

Detoxamin prezinta o activitate antioxidativa foarte ridicata, nu doar prevenind efectul radicalilor liberi, ci micsorand posibilitatea de aparitie a acestor radicali, prin capacitatea sa de a lega cationi.Tratamentul cu zeolitul natural clinoptilolit aplicat pacientilor cu afectiuni maligne a aratat o ameliorare clara a statutului antioxidativ total la toti pacientii. Detoxamin – zeolit natural sub forma de capsule sau pudra – imbunatateste semnificativ rezultatele tuturor tipurilor de terapii la astfel de bolnavi sau, cel putin, duce la o imbunatatire subiectiva semnificativa (in sensul ameliorarii starii generale). Reduce semnificativ nivelul de radicali liberi, iar aceasta reducere se coreleaza intotdeauna cu faptul ca pacientul se simte bine.

Descarcă catalogul Detoxamin PMA Austria 2019 (format PDF)

COD : DT 001 | 125 gr

Descriere

Preventie pentru cei sanatosi, ajutor pentru cei bolnavi!

Productia crescuta si formarea de radicali liberi in corp este cauzata si de poluarea mediului de viata (poluarea aerului, metale grele, pesticide), de radiatiile ultraviolete, de o alimentatie bogata in grasimi, de tutun, alcool, activitatea fizica necorespunzatoare, metabolismul unor medicamente (contraceptive orale).

Stresul oxidativ are un rol important in aparitia arteriosclerozei (si prin aceasta, in aparitia infarctului miocardic si a atacului cerebral), a diabetului zaharat, a durerilor reumatice, a bolilor contagioase, cataractei, tumorilor maligne si duce la imbatranirea prematura. Antioxidantii sunt substante care, prin actiunea lor, reduc productia de radicali liberi sau accelereaza eliminarea radicalilor liberi deja formati.

Zeolitul natural clinoptilolit, prin calitatile sale regulatoare, poate sa fie de mare ajutor la reglarea schimbului de electroliti, deoarece este capabil sa elibereze organismul de materialele daunatoare, prin schimbul de ioni. Pentru ca organismul sa primeasca minerale, mai intai trebuie indepartate substantele daunatoare din organism. In organism, zeolitul natural clinoptilolit interactioneaza cu celelalte elemente, cu ionii si cu electrolitii.

Astfel se ajunge la schimb, substituire si alte procese, in care joaca rolul principal atat prin capacitatea de absorbtie si schimb, cat si prin calitatea lor de a fi bioactivi pentru starea  hidratata a celulei. Datorita caracteristicilor pe care le-am enumerat pe scurt, zeolitul natural in forma sa de clinoptilolit se numeste dirijorul schimbului de minerale.

DETOXAMIN PUDRA UZ INTERN

125 gr 100% zeolit natural, clinoptilolit

Mod de intrebuintare

1 lingurita de pudra (3-5gr) se dizolva in putin lichid si se bea de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa si separat de alte medicamente.

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)