Reduceri!

Detoxamin Osteo D3 Austria

139.18 lei

Detoxamin Osteo D3 Austria 

Tesutul osos este un tesut viu, care se mo­difica pe durata vietii. Pierderea de masa osoasa, ca si acumularea acesteia, este un proces treptat. Cu cat au fost mai puternice oasele inainte de varsta de 30 de ani, ou atat mai tarziu se va ajunge la pierderea masei osoase odata cu inaintarea in varsta.

Stoc epuizat

Descriere

Despre Detoxamin Osteo D3 Austria  si cum ne ajuta

In conformitate cu aceasta, s-au emis reco­mandari ca, indiferent de varsta, vitamina D sa fie introdusa suplimentar. Roiul primar al vitaminei D este mentinerea homeostazei si a concentratiei constante de calciu si fosfat din plasma. Vitamina D intensifica absorptia de calciu din tractul gastrointestinal si ajuta la controlarea depunerii de calciu in oase. (Recomandarii Detoxamin Osteo D3 Austria ).

Daca hrana pe care o introducem in organism in fiecare zi nu contine suficient calciu, atunci corpul isi va lua calciul din oase, deoarece in acestea se afla depozitat aproximativ 95% din calciul din corp, si il va folosi pentru a il incorpora in membranele celulelor si pentru alte functii, indispensabile vietii.

Vitamina D este indispensabila pentru de­punerea calciului in oase. in cazul in care in corp nu este suficienta vitamina D, calciul

introdus in organism nu se poate absorbi, astfel ca, in consecinta, ia persoanele adul­te apare osteomalacia si osteoporoza, iar la copii rahitismul.

Numele de Osteoporoza provine din latina si inseamna „os poros”. Osteoporoza este supranumita si „hotul tacut” pentru ca poa­te slabi oasele timp de ani de zile fara sa fie detectata.

Osteomalacia este inmuierea oaselor {se nu­meste adesea si rahitismul adultilor), urma­ta de dureri caracteristice in oasele coloanei vertebrale, pelvisului si picioarelor, iar ulteri­or de deformari grave ale coloanei, pelvisului si extremitatilor.

Osteo D3 Austria – Cercetarile de pana acum au aratat ca 25 – 30% dintre copii si aproape jumatate dintre adulti au un deficit de vitamina D si calciu.
De aceea, este foarte important aportul de vitamina D si calciu in cantitati suficiente in timpul copilariei si adolescentei. in corp, vi­tamina D se poate sintetiza in piele, din pro- vitamine si sub influenta razelor ultraviolete, insa modul contemporan de viata, in care petrecem un timp prelungit in spatii inchise, precum si frica intemeiata de a sta la soare – aceasta fiind cauza aparitiei malignitatilor la nivelul pielii, in primul rand a melanoame- lor – priveaza in mare parte omul contem­poran de sursa sa de baza pentru obtinerea vitaminei D.

La femei, dupa varsta de 35 de ani, pierderea de os depaseste depunerea. Cand acest pro­ces este accelerat, oasele devin tot mai fra­gile (chiar daca la exterior pot parea solide), structura lor se aseamana tot mai mult cu a unui burete cu gauri mari in interior.

Osteoporoza se formeaza la femeile cu o menopauza prematura si la femeile aflate la menopauza, la cei cu un istoric familial de osteoporoza, la cei cu constitutie fizica slaba. Osteoporoza poate aparea, de asemenea, ca urmare a unei bolii a glandei tiroide, sau ca urmare a utilizarii prelungite a unui tratament cu anti-inflamatoare (de ex: diprofos), corti- costeroizi, anti-epileptice si sedative, precum si datorita utilizarii excesive de cafea, tutun, alcool si lipsa de activitate fizica.

Cercetarile Osteo D3 Austria mai noi au aratat ca la persoa­nele care au o carenta de vitamina D apar dereglari in secretarea de insulina. La adulti, deficitul de aceasta vitamina poate produce nervoza, diaree, insomnie, carcei ai muschi­lor, slabirea oaselor, si poate sa inrautateas­ca osteoporoza. Lipsa acestei vitamine este legata si de aparitia diferitelor malignitati, in primul rand la nivelul intestinului gros, pros­tata, san si plamani; de aparitia diabetului zaharat, a hipertensiunii arteriale, slabiciunii inimii, afectiunilor autoimune si alergice etc.

  • OSTEO D3   corespunde celor mai re­cente recomandari stiintifice cu privire la aportul de vitamina D si Calciu. Formula unica este adaptata la cerintele speciale ale corpului Dvs, in plus, procesul tehnologic folosit garanteaza o absorbtie maxima a cal­ciului in sange.
  • OSTEO D3 este recomandat in special pentru tratarea osteoporozei, dar con­sumul acestuia este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu minera­lizarea oaselor.
  • OSTEO D3 nu contin zahar, lactoza sau

Atentie! Consumul de magneziu opreste absorptia calciului in intestine. in acest caz se va face o pauza (de cateva ore) intre con­sumul de Osteo D3 si luarea preparatului pe baza de magneziu. Calciul nu trebuie luat impreuna cu alte medicamente (tetracicline, preparate cu fier, hormoni tiroidieni, corti- costeroizi, bifosfonati), deoarece calciul se leaga de acestea si le reduce absorptia.

Compozitie:

-Vitamina D3 20 mg – Calciu (carbonat de calciu) 500 mg

Administrare : Detoxamin Osteo D3 Austria : 

Doza recomandata pentru fiecare femeie de peste 35 ani: 1 tableta se va inghiti cu un pa­har de apa, fara a se mesteca.

Acest produs nu este adecvat pentru gravide si mame care alapteaza.

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)