Reduceri!

Detoxamin Pudra Piele uz Extern Zeolit Activat Austria

135.21 lei

Produsele din linia DETOXAMIN sunt produse naturale de inalta calitate care au la baza ZEOLIT PUR, prelucrat prin nanotehnologie (micro-activare) , tehnologie patentata de producatorul Austriac, cu efecte unice asupra organismului uman.

Zeolitul este un mineral vulcanic care apare in 106 forme si subtipuri diferite, din care 40 de subtipuri se folosesc in practica; forma sa cea mai activa si mai eficienta este clinoptilolitul.

Descriere

Detoxamin Pudra Piele uz Extern Zeolit Activat Austria Microactivat

Zeolitul (clinoptilolitul) este un material silicat natural, cu o structura de sita poroasa, cu micropori, rezultat din amestecarea lavei vulcanice cu apele subterane alcaline in conditii geologice speciale, in perioade de mii de ani.

Sita cristalina este compusa din siliciu (SiO4) si aluminiu (AlO4); in retelele acestea sub forma de sita se afla cationi cum ar fi calciul, magneziul, sodiul si potasiul. Datorita structurii sale, zeolitul are o capacitate foarte mare de donare de ioni, prin acesti cationi si, in acelasi timp, are proprietati excelente de absorbtie. In urma procesarii tehnologice speciale, micro zeolitul din DETOXAMIN capata noi proprietati fizice, isi mareste suprafata activa, isi imbunatateste proprietatea de absorbtie, schimbul de ioni si capacitatea de donare de electroni, astfel fiind mult mai puternic decat produsul initial. Micro particulele active din Detoxamin – Pudra pentru Uz extern ajuta la detoxifierea si regenerarea accelerata a celulelor. Aplicarea locala de detoxamin pudra are ca rezultat refacerea accelerata a ranilor, contribuind astfel la inchiderea mai rapida a ranilor care se vindeca greu.

In dermatologie s-a demonstrat ca are actiune pozitiva in PSORIAZIS, dermatita seboreica, toate tipurile de HERPES, rani – cazuri in care se aplica local si se administreaza si oral. In cazurile de ulceratii pe vene si artere, de herpes bucal sau herpes genital, s-a dovedit extrem de eficient, cu o refacere rapida si nedureroasa, fara complicatii ulterioare. Pudra este excelenta in ARSURI, taieturi, ciuperci, ca adjuvant in terapia de baza pentru diferite afectiuni ale pielii. Este semnificativa actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, in cazul mirosurilor neplacute, etc.

Rezultate excelente s-au obtinut in TRATAREA ACNEEI JUVENILE, combinata oral cu Detoxamin Basic Capsule. Este ideala pentru curatirea tenului cu probleme, in combinatie cu preparate cosmetice pe baza de micro-zeolit. De asemenea, se poate aplica pentru igiena cavitatilor bucale, in cazul paradontozei, a proceselor inflamatorii la nivelul cavitatii bucale, prin aplicarea directa a prafului pe gingii.

Ingrediente: 100% zeolit natural clinoptilolit activat tribomecanic

Mod de intrebuintare: Se aplica pudra pe piele, de 2-5 ori pe zi, in toate afectiunile pielii.

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)