Reduceri!

Micoactive Bio Coriolus Extract

173.98 lei

Micoactive Bio Coriolus Extract Coriolus Versicolor conţine polizaharidele krestin (PSK), polizaharide peptide (PSP) cu proprietăţi imunostimulatoare excepţionale. Din anul 1977 a fost inclusă de către autorităţile japoneze în lista oficială de produse pentru tratamentul tumorilor maligne, acţionând ca un compus care modifică răspunsul biologic.

Este indicat în cancer: colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazofaringian, hepatic, bucal, cerebral, osos şi de prostată. Un alt efect extraordinar al acestei ciuperci este acela că minimalizează efectele negative ale chimio şi radioterapiei care constau din stări de oboseală, pierderea apetitului, durere, anxietate şi transpiraţii nocturne.

Descriere

Micoactive Bio Coriolus Extract – Protecţie şi imunitate!

Coriolus Versicolor conţine polizaharidele krestin (PSK), polizaharide peptide (PSP) cu proprietăţi imunostimulatoare excepţionale. Din anul 1977 a fost inclusă de către autorităţile japoneze în lista oficială de produse pentru tratamentul tumorilor maligne, acţionând ca un compus care modifică răspunsul biologic. Este indicat în cancer: colorectal, gastric, peritoneal, mamar, cervical, pulmonar, esofagian, limfatic, nazofaringian, hepatic, bucal, cerebral, osos şi de prostată.

Un alt efect extraordinar al acestei ciuperci este acela că minimalizează efectele negative ale chimio şi radioterapiei care constau din stări de oboseală, pierderea apetitului, durere, anxietate şi transpiraţii nocturne.

Coriolus versicolor şi-a dovedit nu doar efectele antitumorale, ci şi capacitatea de a lupta cu virusurile în cazul hepatitei B, a hepatitelor cronice, a herpesului, a HPV-ului sau al infecţiilor cu HIV.

În plus, ciupercile Coriolus normalizează funcţiile splinei, ameliorează tusea şi dispneea, detoxifică plămânii fumătorilor, reglează nivelul transaminazelor în hepatita virală B, C, stimulează regenerarea celulară, şi combate infecţiile urinare, respiratorii, digestive (Helicobacter pylori), Epstein-Barr, Human Papilloma Virus, Herpes simplex, Sarcom Kaposi – reglează numărul de Cd4 şi reduce replicarea virală.

Cunoscută şi sub numele de „ciuperca cerului” Coriolus Versicolor este una dintre cele mai studiate ciuperci din lume, efectuându-se peste 400 de studii clinice din 1970 până în prezent.

Linia Micoactive
Micoactive Bio Coriolus Extract

Cod produs: MC-005
Prezentare: flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule):

Extract Organic de Coriolus – 1200 mg
(din care Polizaharide – 360 mg)
Extract de Acerola (Vitamina C) – 13 mg

Mod de întrebuinţare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)

S-ar putea să-ți placă și…