Reduceri!

Crema Anti-Rid

146.14 lei

Categorie:

Descriere

Crema anti-rid este creata pentru a impiedica aparitia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente. Se recomanda folosirea acesteia dupa varsta de treizeci de ani. Se foloseste in combinatie cu crema de zi si/sau cea de noapte.

Se aplica pe zonele unde pielea este foarte subtire si sensibila (in jurul ochilor, in jurul gurii, pe gat si pe decolteu). Acordati o atentie deosebita ingrijirii gatului, deoarece in aceasta zona pielea este deosebit de subtire si are nevoie de ingrijiri suplimentare.

Preparatele sunt naturale, sigure, astfel ca va puteti acorda acest rasfat! Daca folositi si serul anti-rid, aplicati-l inainte de aplicarea cremei.

Ingrediente principale:

Uleiul de germeni de grau (Triticum Vulgare) este bogat in hidrocarburi, proteine, lipide si hormoni. De asemenea, contine si o mare cantitate de vitamina A pentru crestere, B1 pentru intensificarea circulatiei, B2 pentru accelerarea transferului de substante, C pentru generarea sangelui, precum si vitaminele B3, B6, D si E. Toate aceste substante hranesc pielea, care arata ingrijita si stralucitoare. Uleiul de germeni de grau este si un antioxidant puternic.

Uleiul de macese (Rosa Canina) contine acizi grasi esentiali, vitamine si minerale care influenteaza pozitiv regenerarea pielii, mai ales regenerarea pielii imbatranite inainte de vreme.

Uleiul de susan (Sesamum) confera suplete pielii la suprafata si o hraneste.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)