Reduceri!

Crema de Maini

69.59 lei

Categorie:

Descriere

Pielea de pe maini este foarte sensibila si expusa la foarte multi factori externi (vant, soare, frig, sapun, detergenti) si tocmai de aceea trebuie sa i se acorde o ingrijire si protectie suplimentara.

Cel mai adesea, alegem produse speciale pentru fata, in timp ce pentru maini alegem produse ieftine. Stim ca pielea mainilor tradeaza varsta si ca acest lucru nu se poate schimba prin nicio interventie cosmetica. De aceea, echipa noastra a creat o crema deosebita, bogata in uleiuri vegetale si minerale prelucrate printr-un proces tehnologic special, in scopul de a asigura un sistem complet de ingrijire si protectie a mainilor de cel mai inalt nivel.

Experienta a aratat ca, prin utilizarea regulata a cremei se indeparteaza pistruii si diferitele dereglari de pigmentare a pielii.

Utilizati crema de maini de mai multe ori pe zi, la servici si acasa.

Ingrediente principale:

Tataneasa (Symphytum officinale) – radacina acestei plante contine alantonina, cu procent ridicat de vindecare, stimuleaza producerea de noi celule ale pielii, creste circulatia sangelui in derma, rezultand cresterea productiei tuturor blocurilor de constructie ale pielii, in special mineralele, vitaminele si proteinele. Radacina proaspat macinata din aceasta crema din plante hraneste profund pielea mainii, care este cea mai vulnerabila la influentele negative din afara.

Hreanul (Cochlearia Armoracia) este folosit in produsele alimentare ca un condiment sanatos, dar si pentru scopuri medicinale, deoarece contine o cantitate mare de Vitamina C, sulf, aminoacizi, glucoza si uleiuri esentiale care intineresc pielea uscata, si indeparteaza cu succes hiperpigmentarea, diferitele pete ale pielii, albind pielea.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

75 ml

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)