Reduceri!

Crema de Noapte

139.18 lei

Categorie:

Descriere

Crema de noapte este un fel de „must-have”. Crema de noapte este o crema deosebit de hranitoare.

Substantele sintetice si chimice care se folosesc de obicei in preparatele pentru ingrijirea pielii au un efect persistent de uscare. Acesta este si motivul pentru care, in prezent, intalnim din ce in ce mai multe cazuri de boli si dereglari la nivelul pielii.

In timpul noptii, metabolismul pielii este de pana la 8 ori mai rapid decat in timpul zilei, astfel ca este foarte important sa asiguram pielii suficiente substante naturale si hranitoare, pentru ca, dimineata, aceasta sa straluceasca revigorata si proaspata.

Crema de noapte se aplica pe fata, dar si pe pleoape, pe gat si pe decolteu. Ar fi ideal sa dedicam acestei operatiuni cam 1-2 minute si sa masam crema cu miscari usoare, circulare.

Crema de noapte Natural Beauty este o crema foarte hranitoare si ca atare un cadou special pentru tenul Dvs.

In fiecare seara, un ritual pe care nu il vede nimeni; in fiecare zi o stralucire pe care toata lumea o observa.

Ingrediente principale:

Uleiul de samburi de caise (Prunus Armeniaca) ingrjieste perfect pielea deshidratata, fara vlaga, obosita si lipsita de vitalitate. Face pielea mai fina, reinnoieste celulele, mentine hidratarea si stimuleaza transferul de substante.

Uleiul de luminita de noapte contine acizi grasi esentiali, care reglementeaza secretia glandelor sebacee, stimuleaza transferul de substante si redau elasticitatea pielii.

Ciubotica – cucului (Oenothera biennis) – efectele sale medicinale sunt bine cunoscute. Conform testelor clinice extractul de ciubotica cucului incetineste imbatranirea pielii si ii confera volum.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)