Reduceri!

Crema de Zi

132.22 lei

Categorie:

Descriere

Apa nu se mentine mult timp pe piele, astfel ca pierderile de umiditate trebuie compensate printr-o crema de zi care contine substante menite sa imbunatateasca hidratarea. Crema de zi se foloseste pentru toate tipurile de piele. Se poate aplica independent sau dupa aplicarea serului hidratant anti-rid.

Crema de zi este creata pentru a proteja si a ingriji pielea pe durata intregii zile. Este usoara si se absoarbe repede, fiind ideala ca baza pentru machiaj.

Crema de zi este foarte activa (este posibil sa simtiti usoare furnicaturi si inrosirea pielii), foarte bogata in plante care stimuleaza circulatia la nivelul pielii si astfel, intensifica transferul de substante. Important este ca inrosirea nu este produsa de substante chimice – astfel de substante nu sunt continute in preparatele noastre cosmetice!

Ingrediente principale:

Uleiul de germeni de grau (Triticum Vulgare) este una dintre cele mai mari surse naturale de vitamina E, dar este si un unguent natural, care are calitatea de a mentine umiditatea in interiorul pielii pe o perioada lunga. De asemenea, este un antioxidant natural binecunoscut, care incetineste procesul de imbatranire.

Uleiul de buvardia (Ternifolia) se absoarbe usor, este bogat in vitamina A, care regenereaza celulele si fortifica sistemul imunitar, precum si in vitamina E, care incetineste procesul de imbatranire. Uleiul de buvardia este foarte eficient si in protectia impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)