Reduceri!

Crema Regeneratoare

146.14 lei

Categorie:

Descriere

Regenerare completa pentru pielea obosita si lipsita de vitalitate. Crema regeneratoare este creata pentru pielea cu impuritati, obosita si in general pentru pielea cu probleme. In astfel de cazuri, se foloseste pentru ingrijirea zilnica, in locul cremei de zi.

Crema se aplica pe pielea curatata in prealabil cu lotiune tonica. Crema este bogata in substante active si contine o concentratie mai mare de zeolit, care este un detoxifiant si un antioxidant puternic. Pe langa crema regeneratoare, folositi si crema de noapte pentru ingrijirea de noapte.

Desi crema regeneratoare este creata in special pentru pielea cu probleme, se recomanda folosirea ei din cand in cand, ca ingrijire de zi speciala, si pentru pielea normala. Datorita compozitiei complet naturale, crema nu are restrictii de utilizare.

Ingrediente principale:

Mineralul micronizat Zeolit stimuleaza regenerarea celulelor si transferul rapid de substante, astfel incat aprovizioneaza celulele si tesuturile cu energia necesara. Actioneaza imediat ca detoxifiant puternic si antioxidant.

Uleiul de masline (Olea Europea) este bogat in vitamine, betacaroten si antioxidanti, improspatand, hranind si regenerand pielea.

Lemnul dulce (Glycyrrhiza Gabra) are actiune antiseptica si antibacteriana.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)