Reduceri!

Gel Antireumatic

69.59 lei

Amelioreaza durerea si reda mobilitatea!

Bolile reumatice sunt printre cele mai vechi boli care afecteaza marea majoritate a oamenilor. Deformari ale articulatiilor pot fi vazute pe schelete cu o vechime de mii de ani. In termen laic “reumatism” acopera o gama larga de simptome cum ar fi durerile musculare, articulare sau ale tendoanelor.

Bolile reumatice (reumatismul) sunt afectiuni cauzate de inflamatie, tumefiere si durere in articulatii sau muschi. Unele boli reumatice, cum ar fi osteoartrita, sunt rezultatul uzurii articulatiilor. Altele, precum artrita reumatoida, apar atunci cand sistemul imunitar devine hiperactiv si ataca garniturile articulatiilor, cauzand dureri articulare, umflare si distrugere.

COD :  SV 3034 | 250 ml

Categorie:

Descriere

Exista mai mult de 100 de boli reumatice. Foarte multi oameni sufera de osteoartrita. Aceasta afectiune provoaca, de-a lungul timpului, daune cartilajului. Zonele cele mai afectate raman genunchi, soldurile, gatul, partea inferioara a spatelui si degetele.

Gelul Antireumatic cu extract de castan salbatic si arnica, imbogatit cu mentol si camfor lucreaza in sinergie pe locul inflamat. Acesta amelioreaza durerea musculara si articulara, imbunatateste circulatia sangelui si reda o mobilitate si o recuperare rapida.

Gelul Reumatic se aplica cu miscari circulare usoare de mai multe ori pe zi pe locul dureros.

Ingrediente principale:

Extractul de castan salbatic (Aesculus hippocastanum) este cunoscut pentru proprietatile lui anti-inflamatoare, de aceea este adesea folosit pentru eliminarea durerilor reumatice, a durerilor musculare.

Arnica (Arnica montana) este cunoscuta in medicina populara inca din anul 1500, ca o planta care este folosita in calmarea durerilor musculare, reducerea proceselor inflamatorii, in entorse si echimoze (cauzate de leziuni sportive), dureri ale articulatiilor, pentru zonele care au fost afectate de fracturi osoase, etc.

Camforul este o substanta rasinoasa, fiind ingredientul principal al uleiului esential de arbore de camfor (Cinnamomum camphora), originar din Asia, utilizat cu mult succes pentru dureri reumatice, dureri musculare, nevralgii.

Mentolul amelioreaza durerea care rezulta ca urmare a inflamatiei articulatiilor si tendoanelor, sau ca urmare a inflamatiei datorate entorselor, luxatiilor, etc.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)