Reduceri!

Sapun Lichid pentru Igiena Intima

62.63 lei

Categorie:

Descriere

Sapunul lichid pentru igiena intima este imbogatit cu uleiuri eterice de arbore de ceai si lavanda, care au actiune antiseptica si impiedica aparitia posibilelor infectii genitale provenite de la diverse iritatii sau mancarimi usoare.

Prin folosirea regulata a acestui produs, care are un pH scazut (pH 4,5), veti intensifica aciditatea si umiditatea mucoasei si veti face posibila existenta unui numar suficient de bacili Doderline (care fac parte din flora buna a vaginului), care au rol de protectie la femei.

Sapunul lichid intim trebuie sa devina un element absolut indispensabil al necesarului Dumneavoastra cosmetic, deoarece se poate folosi nu numai in ingrijirea intima zilnica, ci si in perioada tratamentelor cu antibiotice, in zilele de menstruatie, dupa folosirea bazinelor publice, in perioada de pubertate si de sarcina, pentru o senzatie deplina de curatenie.

Este suficient sa folositi cativa stropi pusi in palma in timpul dusului, pentru igiena Dumneavoastra intima zilnica. Sapunul lichid intim este exclusiv pentru uz extern.

Ingrediente principale:

Uleiul de galbenele curata bland si improspateaza pielea si mucoasa din regiunea intima, formand un film protector.

Uleiul de arbore de ceai impiedica potentialele inflamatii ale mucoasei si are actiune antiseptica.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)