Reduceri!

Ser Hidratant Anti-Rid

153.10 lei

Categorie:

Descriere

Serul Hidratant Anti-Rid asigura nevoile speciale ale pielii, care va capata un aspect mai tanar, mai gingas si mai suplu. Serul Hidratant Anti-Rid asigura o hidratare excelenta in timpul zilei si al noptii. Este excelent ca baza pentru celelalte creme (crema de zicrema de noaptecrema regeneratoare sau crema anti-rid).

Serul este un preparat special deoarece contine alga wakame, bogata in proteine, aminoacizi si vitamine – reda elasticitatea pielii, regenereaza celulele si astfel incetineste imbatranirea pielii.

Are efect puternic de hidratare si revitalizeaza pielea. Aplicati serul cu miscari circulare usoare, pe pielea curatata in prealabil. Dupa aplicare, trebuie sa asteptati cateva momente inainte de a aplica crema.

Ingrediente principale:

Alga marina wakame (Undaria Pinnatifida) este bogata in proteine, aminoacizi si vitamine care regenereaza celulele pielii, iar ridurile se netezesc vizibil.

Uleiul de morcov (Daucus Carota) este bogat in betacaroten, minerale si vitaminele A si E. Este excelent pentru tratarea pielii mature. Tonifica pielea, o deshidrateaza si o hraneste.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)