Reduceri!

Tonic pentru Curatire si Tonifiere

100.41 lei

Categorie:

Descriere

Lotiunea tonica pentru curatire si tonifiere va indeparta in totalitate urmele de lapte si va avea un efect astringent asupra porilor dilatati. De asemenea, improspateaza si calmeaza pielea.

Lotiunea tonica este complet naturala si nu afecteaza procesele naturale sau tonusul natural al pielii. Fata, gatul si decolteul trebuie curatate de fiecare data inainte de aplicarea cremei – adica, intr-un proces corect de ingrijire, dimineata si seara. Aplicati lotiunea tonica pe un tampon de vata si curatati fata cu miscari usoare, circulare.

Frumusetea nu e ceva care incepe dimineata si se termina seara… Ritualul Dumneavoastra cosmetic da. Incepeti-va ziua cu incitare si incheiati-o cu relaxare.

Ingrediente principale:

Galbenelele (Calendula) actioneaza binefacator la suprafata pielii, accelereaza circulatia si stimuleaza formarea de noi tesuturi. Au proprietatea de a mentine pielea hidratata.

Sunatoarea (Hypericum Perforatum), printre multe substante valoroase, contine tanin si hidrocarburi. Calmeaza glandele sebacee hiperactive, fara a afecta echilibrul pielii. Are insusirea unica de a ingriji pielea din interior. Sunatoarea innoieste straturile deteriorate de la suprafata si este eficienta in curatarea pielii cu probleme.

Uleiul esential de lavanda (Lavandula Angustifolia) se foloseste nu numai pentru mirosul frumos, ci si pentru actiunea sa de calmare profunda.

Zeolitul actioneaza in profunzime, pentru curatarea si detoxifierea tenului.

Milioane de femei au devenit “dependente” de Natural Beauty… Descoperiti-le si Dumneavoastra.

200 ml | SV 3006

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)