Reduceri!

Tonic Reparator

97.43 lei

Categorie:

Descriere

Tonic reparator pentru pielea cu impuritati si probleme.

Primul pas in ingrijirea pielii cu impuritati si probleme este utilizarea zilnica a tonicului reparator. Aceasta compozitie pe baza de plante, ajuta la curatarea in profunzime a porilor si previne aparitia proceselor inflamatorii.

Utilizat inaintea cremei reparatoare, dimineata si seara, are un efecte excelente pentru tratarea tenului cu probleme.

Toate ingredientele folosite in prepararea acestui tonic sunt exclusiv naturale ca si in toate celelalte produse din linia Natural Beauty: extract de echinacea, extract de lemn dulce (licorice), extract de patlagina, extract din radacina de ghimbir, propolis, extract din frunze de rozmarin, ulei de lavanda, zeolit.

Ingrediente principale:

Patlagina (Plantago lanceolata) reduce secretia excesiva de sebum, reda echilibrul natural al pielii si elimina impuritatile. Patlagina este apreciata datorita calitatilor sale terapeutice deosebite: antimicrobiene, emoliente, antiinflamatorii, cicatrizante, astringente. Este indicata in acnee, eruptii, iritatii cutanate, eczeme, umflaturi, furuncule, zona zoster.

Extractul de ghimbir (Zingiber officinalis) este eficient in eliminarea petelor aparute odata cu trecerea anilor si este indicat de asemenea pentru circulatie. Are capacitatea de a scoate toxinele din piele, curatand atat la suprafata cat si in profunzime.

 

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)