Reduceri!

Panactive Curcuma Austria

214.74 lei

Panactive Curcuma sprijina sistemul imunitar, functia hepatica si biliara. Originara din India si utilizata de peste 2.000 de ani, curcuma fascineaza cercetatorii din intraga lume, datorita calitatilor terapeutice pe care le poseda. Avand o culoare frumoasa, galben-orange extractul de curcuma are multe proprietati: protector hepatic, anti-inflamator, antioxidant, antiviral, antibacterial, incetineste dezvoltarea diverselor forme de cancer, antidiabetic, adjuvant in Alzheimer.

Descriere

cURCUMAPanactive Curcuma  sprijina ficatul. Este utilizat pentru stimularea digestiei (mareste secretia biliara), dar si contra tulburarilor digestive. Curcuma este condimentul de aur care trateaza sindromul de colon „iritabil”, stomacul „deranjat”, greata, pierderea poftei de mancare. Prin stimularea ficatului si a vezicii biliare, curcuma imbunatateste digestia. De asemenea previne aparitia ulcerului, avand un rol protector asupra mucoasei gastrice.

In Asia, unde consumul de curcuma este mare, cancerul de colon este rar intalnit in comparatie cu alte parti ale lumii. Studii in vitro au demonstrat ca substanta activa din curcuma (curcumina) actioneaza cu eficienta si asupra altor forme de cancer: de stomac, san, prostata, leucemie.

Curativ, in amestec cu piper negru are o absorbtie intestinala foarte buna. Curcuma este de asemenea un antiinflamator natural, a carui actiune este comparabila cu cea a cortizonului.

Panactive Curcuma  – Curcumina este excelenta ca analgezic pentru a calma durerile reumatice, durerile musculare, cele menstruale, artrita, tendinita. Curcumina este un antioxidant mai puternic decat vitamina E, de aceea este utila si in lupta impotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendinta de a slabi organismul nostru atunci cand este expus la o stare de stres, schimbari climaterice, facandu-l mai vulnerabil la virusi. Deci, extractul de curcuma este un aliat de nadejde pentru a ne mentine in forma tot timpul anului.

Consumata zilnic, curcuma are un efect de „ardere a grasimii”, datorita actiunii benefice asupra metabolismului lipidic.

Curcuma combina doua proprietati de protectie ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajuta la reducerea nivelului de colesterol, si in al doilea rand, imbunatateste fluxul de sange scazand agregarea plachetara. Curcumina previne pierderea functiei cognitive si prin urmare, este de un real ajutor in boala Alzheimer.

Combinati Detoxamin Basic Capsule si Panactive Curcuma pentru efecte maxime.

Panactive Curcuma Austria 

PN-005, 90 capsule

Ingrediente per doza zilnica:

  • Extract de curcuma 359,1 mg
  • Extract de piper negru 22,8 mg
  • Dolomit 438.1 mg
  • Capsula vegetala: celuloza 180 mg

Mod de intrebuintare: 2 capsule/zi

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)