Reduceri!

Panactive Ginkgo Austria

214.74 lei

Panactive Ginkgo Biloba  Imbunatateste memoria, concetrarea

Este cel mai vechi reprezentant al speciilor de arbori de pe Pamant! S-au gasit fosile de frunze de Ginkgo Biloba care au o vechime de peste 270 milioane de ani, ceea ce il face contemporan cu dinozaurii din perioada Jurasic. In Asia, acesta e cunoscut sub numele de „copacul lui Dumnezeu”. Budha, obisnuia sa mediteze adesea la umbra lui.

Plantarea unui copac Ginkgo este asociata cu orice nou inceput in viata – casatorie, nastere, casa noua – simbolizand longevitatea, rezistenta, statornicia si speranta.

Stoc epuizat

Descriere

Panactive Ginkgo Biloba  Austria

De-a lungul milioanelor de ani de existenta, Ginkgo Biloba a facut fata tuturor intemperiilor avand o rezistenta deosebita impotriva bolilor si a parazitilor, astfel incat un exemplar poate trai cu usurinta pana la varsta de 1.000 ani.

In 1945 cand a fost detonata bomba deasupra Hiroshimei, singurii supravietuitori din zona epicentruluic exploziei (aprox 900 m) au fost 6 copaci Ginkgo Biloba care, un an mai tarziu, au inmugurit din nou, si traiesc si in ziua de azi fara sa sufere modificari genetice.

Datorita calitatilor sale exceptionale, copacul a inceput sa fie studiat intens de catre cercetatori, iar substantele active obtinute din frunzele sale sunt excelente pentru tratarea a numeroase afectiuni ale civilizatiei moderne. Extractul de Ginkgo din linia Panactive se obtine din frunzele uscate intr-o proportie foarte precisa si standardizata.

Extractul din Ginkgo are efecte foarte benefice asupra sistemului circulator, in special al celui periferic.

Regleaza hipertensiunea arteriala, previne formarea cheagurilor de sange si imbunatateste starea generala de sanatate. Din acest motiv extractul Ginkgo Biloba este folosit in maladii cerebrale precum dementa, insuficienta cerebrala, pierderea memoriei, lipsa de concentrare, oboseala, dureri de cap, ameteli, depresie si anxietate, excelent in prevenirea bolii Alzheimer.

Ginkgo Biloba s-a dovedit, de asemenea, eficace in ameliorarea unor maladii ale globului ocular: glaucom, degenarare maculara si retinopatie – acest lucru datoranduse, in principal, imbunatatirii fluxului sanguin in interiorul ochiului.

Studii recente au demonstrat efectul extraordinar pe care il are Ginkgo Biloba asupra unei afectiunii grave ale pielii – Vitiligo. Folosirea a doar unei capsule pe zi poate duce la stoparea simptomelor si la repigmentarea zonelor afectate. In urma unui studiu s-a constatat ca evolutia Vitiligo a fost stopata la 80% din pacientii care au luat extract de Ginkgo Biloba, comparativ cu 20% din cei din grupul care a luat un placebo. Repigmentarea pielii a avut loc la 40% din pacientii din grupul Ginkgo, comparativ cu 10% la cei din grupul care a luat un placebo.

Panactive Ginkgo PN-006, 80 capsule

Ingrediente pentru o capsula:

  • Extract de Ginkgo 102 mg
  • Dolomit 918 mg
  • Capsula vegetala: celuloza 90 mg

Mod de intrebuintare: 1 capsula/zi, cu putina apa

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)