Reduceri!

Panactive Guarana Austria

173.98 lei

Panactive Guarana (Paullinia Cupana), stimuleaza procesele de gandire, memoria si vigilenta si este un bun antioxidant; se recomanda pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi).

Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai, de aceea, acest preparat trebuie luat cu grija de catre persoanele hipertensive, persoanele cu dereglari ale ritmului cardiac, ulcer stomacal si duodenal, hipertireoza, desi efectele sunt mult mai blande decat in cazul consumului de cafea.

Stoc epuizat

SKU: PN 007 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Panactive Guarana Energizeaza, creste vitalitatea si capacitatea de rezistenta. Sprijina sistemul imunitar, functia hepatica si biliara

Panactive Guarana (Paullinia Cupana), stimuleaza procesele de gandire, memoria si vigilenta si este un bun antioxidant; se recomanda pentru reducerea stresului oxidativ (mai ales la sportivi). Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai, de aceea, acest preparat trebuie luat cu grija de catre persoanele hipertensive, persoanele cu dereglari ale ritmului cardiac, ulcer stomacal si duodenal, hipertireoza, desi efectele sunt mult mai blande decat in cazul consumului de cafea.

Testele clinice au demonstrat ca Guaranina inlatura senzatia de oboseala si slabiciune. In plus, efectul revigorant dureaza de doua ori mai mult decat la cafea si de asemenea, nu provoaca aciditate in stomac.

Produsul este recomandat, in special, pentru studenti, in perioadele de efort intelectual intens, pentru sportivi, inainte de momentele de efort fizic intens si pentru toti intelectualii, in munca de zi cu zi.

Panactive Guarana PN-007, 80 capsule

Ingrediente pentru o capsula:

  • Extract de Guarana 410 mg
  • Capsula vegetala: celuloza 90 mg

Mod de intrebuintare: 3-4 capsule/zi.

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

Suntem prezenti si pe RoMedic

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)