Reduceri!

Panactive Oliven Blatt Austria

214.74 lei

Descriere

Pentru un sistem cardio-vascular sanatos!

Frunza de maslin ascunde comori de sanatate greu de banuit. Lista aplicatiilor terapeutice ale acestei plante este incredibila, fiind sustinuta de o cercetare stiintifica solida si de o traditie medicala extrem de veche.

In produsul Panactive Oliven – Blatt, extractul din frunza de maslin este prelucrat printr-o tehnologie speciala si este asociat cu dolomit (conglomerate de calciu si magneziu).

Extractul din frunza de maslin scade tensiunea arteriala, restabileste circulatia, tine diabetul sub control, combate toate tipurile de infectii.

Cea mai importanta indicatie terapeutica a extractului din frunza de maslin este in tratarea bolilor de inima si de circulatie. De exemplu, in tromboflembita, frunza de maslin previne formarea cheagurilor de sange si migrarea acestora, datorita continutului de polifenoli. Extractul din frunza de maslin impiedica formarea placilor de aterom pe artere, astfel incat Panactive Oliven-Blatt este foarte indicat in ateroscleroze.

Se recomanda in ischemia cardiaca pentru ca dilata arterele coronariene care iriga cu sange muschiul cardiac, a caror ingustare produce boala coronariana.

Un numar mare de trigliceride atrage dupa sine o valoare mare a colesterolului. Deoarece nu se pot dizolva in sange, circula prin tot organismul cu ajutorul lipidelor. Trigliceridele, colesterolul si lipidele alcatuiesc profilul lipidic al pacientului. Trigliceridele in numar ridicat contribuie la ingrosarea arterelor, fapt care creste riscul accidentelor vasculare cerebrale si a altor boli cardiace.

Panactive Oliven – Blatt regleaza colesterolul si numarul trigliceridelor, stopeaza ingrosarea peretilor vasculari.

Tratamentul se face minim 4 luni.

Pentru efect maxim se recomanda impreuna cu Detoxamin Basic Capsule.

Ingrediente pentru o capsula:
  • Extract de frunza de maslin 100 mg
  • Dolomit 310 mg
  • Capsula vegetala: celuloza 90 mg
Mod de intrebuintare: 1 capsula/pe zi cu puţina apa

 

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)