Reduceri!

Panactive OPC+C Austria

214.76 lei

Descarca catalogul Health Panactive (format PDF)
COD :  PN 004 | 90 capsule –

SKU: PN 004 Categorie: Etichetă:

Descriere

Protejeaza celula in mod natural!

Extractul din samburi de struguri este extrem de bogat in antioxidanti si complexul Proanthocyanidin Oligomeric (OPC). Sunt foarte multe studii care atesta proprietatile extraordinare ale acestuia. De exemplu, un studiu publicat in revista “Biology Radical” a furnizat dovezi cum ca antioxidantii din semintele de struguri protejeaza vasele de sange deteriorate si previn hipertensiunea arteriala.

Ciresele de Acerola -”fructele miraculoase”, sunt originare din America Centrala si de Sud si au una dintre cele mai mari concentratii cunoscute de vitamina C. Acerola este o sursa naturala de vitamina C de calitate superioara; ajuta la detoxifierea organismului si are un puternic efect antioxidant fiind de o importanta majora pentru organism, in lupta cu radicalii liberi.

Panactive OPC+C este excelent pentru reglarea nivelului de zahar in sange, in diabet, pentru reducerea colesterolului, reduce stresul oxidativ. este de asemenea un excelent adjuvant pentru ateroscleroza, cancer la plamani, circulatie proasta, leziuni ale nervilor si un eficient tratament antiimbatranire.

Impreuna cu Detoxamin Basic Capsule, efectul Panactive OPC+C este maxim.

Panactive OPC+C PN-004, 80 capsule

Ingrediente pentru o capsula:

  • Extract de Acerola 1156,8 mg
  • Extract de samburi de struguri 353.7 mg
  • capsula vegetala: celuloza 90 mg

Mod de intrebuintare: 2-3 capsule/zi

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)