Reduceri!

Panactive Urtica Austria

198.83 lei

Sustine sistemul renal!

Panactive Urtica Austria – Urzica este folosita de secole pentru tratarea unor afectiuni diverse. Ea creste in zonele cu clima temperata si trebuie culeasa numai in anumite perioade ale anului. Obtinut printr-o metoda speciala, extractul de urzica din Panactive Urtica contine numerosi compusi biologici, extrem de activi.

Panactive Urtica trateaza eficient infectiile vezicii urinare si infectiile de la nivelul rinichilor. Acestea sunt greu de combatut prin tratamentul aloptat. Fiind prelucrata printr-o tehnologie speciala, extractul de urzica din Panctive Urtica ajuta la indepartarea nisipului si pietrei de la rinichi, are actiune benefica asupra infectiilor cailor urinare, elimina acidul uric in exces tratand guta, ajuta in retentia urinara.

Stoc epuizat

SKU: PM 003 Categorie: Etichetă:

Descriere

Modul de prelucrare face ca urzica din Panactive Urtica sa fie usor asimilata si absorbita direct la nivel celular. Cea mai importanta este actiunea urzicii asupra problemelor tractului urinar.

Planta contine compusi activi biologici care diminueaza inflamatia.

Panactive Urtica Austria  este foarte eficient in problemele ginecologice si cele legate de fertilitate, atat la femei cat si la barbati. Este un excelent tonic pentru femei, eliminand surplusul de estrogen. Fiind un excelent tonic uterin, pregateste organismul pentru sarcina, in acest caz, tratamentul incepand cu 3 luni inainte de instalarea sarcinii. O afectiune serioasa care poate fi tratata cu Panactive Urtica este anemia. Gratie continutului bogat in vitamine si minerale, precum si continutului mare de fier, Panactive Urtica are rezultate excelente nu numai in cazul anemiei, dar si in cazul sangerarilor abundente de orice fel, precum si a celor din perioada menstruatiei.

Ingrediente pentru o capsula:
  • Extract din urzica 410 mg
  • Capsula vegetala: celuloza 90 mg.
Mod de intrebuintare: 3 capsule/zi, cu putina apa

 

Informații suplimentare

Producator

Panaceo International Active Mineral Production

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)