Reduceri!

Masca pentru relaxare MagnetRelax + Husa protectie Magnawell

309.68 lei

Masca pentru relaxare MagnetRelax + Husa protectie Magnawell Germania

Fie ca va aflati acasa sau calatoriti, masca magnetica MagnetRelax va ajuta sa va bucurati de un somn profund si odihnitor.

Magnetii echilibreaza eliberarea de hormoni din interiorul creierului, serotonina si melatonina, responsabili cu ciclul somnului dumneavoastra.

Serotonina produce o stare de liniste, fericire si calm. In plus, magnetii intaresc sistemul imunitar si lupta contra infectiilor. Psihic/Tulburari ale somnului/Tensiune nervoasa: Un studiu realizat de un cercetator israelian de la Institutul Tehnion de Tehnologie din Haifa a demonstrat ca magnetii stimuleaza activitatea cerebrala.

Descriere

Energia magnetica imbunatateste metabolismul celulei si astfel se sporeste hranirea si detoxifierea celulelor. Celulele creierului functioneaza mai eficient; creste productia de melatonina care induce un somn odihnitor. Drept urmare, calitatea somnului se imbunatateste. In plus, prin purtarea Mastii pentru relaxare, se reduc efectele smogului electronic precum si alti factori externi care afecteaza somnul. Migrene: Exista diverse teorii referitoare la migrena. Unii o atribuie modificarilor substantelor semiochimicale cum ar fi serotonina, altii, modificarii metabolismului celulei, iar altii unei reactii inflamatorii. Terapia cu magneti ajuta in toate aceste cazuri. Stimuleaza eliberarea substantelor transmitatoare, reduce edemele si normalizeaza metabolism.

Dureri de cap, nevralgia occipitala: Exista inca o multime de incertitudini referitoare la durerea nevralgica, cauza poate izvori chiar din celulele nervoase. Fiecare celula are propriul sau metabolism neintrerupt. Acest lucru produce o activitate bioelectrica cu o tensiune ce masoara intre 60 si 90 de mii de volti. Cel mai mic stimul, cum ar fi schimbarea de temperatura, poate afecta polii care s-au format, neutralizand membrana celulei si cauzand in felul acesta durere. Pentru a aduce polii din nou in pozitia corecta, celulele solicita energie de la metabolismul deja slabit. Fiecare nou atac reduce potentialul membranei, iar din acest motiv sensibilitatea creste, iar durerea apare mai frecvent si mai acut. Masca pentru relaxare stopeaza cercul vicios oferind celulei timp pentru a se repolariza. Acest proces este sustinut in mod decisiv de energia magnetica.

Informatii despre produs: Material fin la atingere, croiala speciala, pliabila in zona nazala, dispune de o inchizatoare captusita Velcro® care permite o fixare perfecta.

Magnetizare:

7 magneti permanenti de neodimiu, a cate 1.200 Gauss fiecare.

Masca pentru relaxare MagnetRelax este benefica in urmatoarele afectiuni:

  • – Tulburari de somn
  • – Migrene
  • – Dureri de cap
  • – Febra
  • – Lacrimare/arsura la nivelul ochilor
  • – Probleme ale sinusurilor
  • – Durere la nivelul fetei si al gatului
  • – Ceafa Rigida

Număr Magneţi: 7
Putere Magnetică: 1.200 Guass

Compoziţie: material fin la atingere, croială specială, pliabilă în zona nazală, dispune de o închizătoare căptuşită Velcro® care permite o fixare perfectă.
Deatlii suplimentare: produsul vine împreună cu o husă de protecţie

Informații suplimentare

Producator

Magnawell Germania

Descarcă catalogul Health 2021 Detoxamin Austria (format PDF)