Inima Magnetica Cupru 177 CU

243.59 lei

Descriere

Cuprul prezent în organismul uman ajută împotriva infecţiilor, fiind implicat în formarea celulelor roşii ale sângelui. Cuprul este supranumit şi “antibiotic natural”. Avantajul acestei piese este că, acum, cuprul poate fi purtat pe orice parte a corpului.

Inima magnetică (2.200 gauss) are 2 elemente:

  • broşa magnetică, inimioara, se aplică direct pe piele, cu logo-ul companiei (broscuţa) îndreptat către corp.
  • căpăcelul, se prinde pe tricou sau pe maieu, fixând broşa pe locul respectiv.

Se recomandă purtarea inimii de cupru:

  • în cazul infecţiilor urinare dese şi recurente sub abdomen;
  • în cazul infecţiilor intestinale (boala Krohn, infecţii ale intestinului, colită) este de dorit să fie pusă la 3-4 degete în stânga sau dreapta buricului, mai ales în perioada nopţii si la 1h dupa masă;
  • în cazul inflamaţiilor de prostată – 4 laturi de deget sub buric;
  • în cazul sinuzitelor insistente, în zona frunţii;
  • s-au obţinut rezultate semnificative prin plasarea inimii de cupru pe modificările chistice (care pot să fie localizate pe orice organ – rinichi, ovare), precum şi în cazul modificărilor displastice la sâni;
  • cuprul este indispensabil pentru formarea elastinei şi colagenului, este un bun antireumatic natural şi, din acest motiv, inima de cupru se recomandă în diferitele afecţiuni osoase. Foarte multe cercetări clinice au arătat eficienţa cuprului în tratarea şi ameliorarea artritei, artrozei, etc.

Se poate întâmpla ca, în urma unor infecţii puternice în organism sau a unor afecţiuni sistemice, organismul să „mănânce” cuprul în totalitate şi, în loc de cupru, să rămână doar o suprafaţă neagră. În această situaţie, mai luaţi o piesă de bijuterie de cupru (o brăţară de picior, o brăţară de mână sau o altă inimă), iar pe cea anterioară păstraţi-o, pentru că şi-a pierdut doar proprietăţile legate de cupru dar nu şi forţa magnetică!

Număr Magneţi: 1
Putere Magnetică: 2.200 Guass

Compoziţie: cupru, oţel inoxidabil
Finisaj: lucios
Proprietăţi suplimentare: produsul poate fi gravat