Bara magnetica pentru apa magnetizata 2877

183.92 lei

Bara magnetica pentru  apa magnetizata

Cod : 2877

Descarca Catalog Energetix 2017 (in format pdf)

Descriere

Bara magnetică ENERGETIX vă permite să creaţi un câmp magnetic direct în băutura Dvs. Bara Magnetică ENERGETIX se prezintă în diferite modele şi face ca cei 2 litri de apă, de care avem nevoie în fiecare zi, să devină mai eficienţi pentru organismul Dvs. Modelul floral baroc, cu o formă curbată, permite suspendarea cu uşurinţă a acestei bare magnetice într-un pahar înalt cu apă sau într-o sticlă cu apă.

Organismul uman este compus din 70% apă.

Sub influenţa magnetului, apa îşi modifică structura. Se micşorează unghiul dintre legăturile moleculare, se schimbă densitatea apei, vâscozitatea, conductivitatea şi pH-ul, precum şi tensiunea de suprafaţă, lucru care este important pentru viaţă şi pentru accelerarea proceselor metabolice, pentru solubilitatea proteinelor, a enzimelor, pentru schimbul de substanţe.

Bara magnetică ENERGETIX vă permite să creaţi un câmp magnetic direct în băutura Dvs. Lăsaţi bara magnetică în pahar timp de 15 min sau amestecaţi continuu, timp de 2-3 minute, în sensul acelor de ceas.

Apa magnetizată previne şi este eficientă în boli precum diabetul zaharat, tulburări respiratorii, sinuzită, tulburări genitale, impotenţă, frigiditate. De asemenea, reduce aciditatea şi stimulează alcalinitatea organismului, stimulează regenerarea rănilor şi arsurilor, este recomandată în caz de astm, febră, răceală şi tuse, bronşită şi inflamaţii ale gâtului.

Apa magnetizată revitalizează corpul, are efect pozitiv asupra sistemului nervos autonom, reglementează funcţionarea inimii şi ajută la curăţirea arterelor blocate.

Apa magnetizată este foarte eficientă pentru sistemul urinar şi în bolile de rinichi, deoarece îmbunătăţeşte activitatea metabolică, împiedică apariţia nisipului şi pietrelor şi ajută la îndepărtarea lor. Reduce depunerile toxice din ţesuturile conective, reglează presiunea sângelui, fie că aceasta este mărită sau scăzută.

Celulita şi obezitatea se reduc considerabil consumând 2-3 litri de apă magnetizată pe zi.

Apa magnetizată are efect terapeutic pronunţat în problemele sistemului digestiv, acţionând asupra celulelor epiteliale ale intestinului subţire, astfel că procesele peristaltice se accelerează, iar constipaţia devine o problemă uitată.

Apa magnetizată are o influenţă pozitivă asupra calciului din corp. Calciul este unul dintre transportatorii esenţiali de ioni, o componentă critică pentru comunicarea între celulele din corp şi un regulator al creşterii celulelor. Ca urmare, menţinerea unei cantităţi optime de calciu este foarte importantă.

Sub influenţa apei magnetizate, calciul se ionizează şi formează altfel de cristale, laminare, spre deosebire de calciul neionizat, care formează cristale în formă de stea. Aceste forme neionizate de calciu se depozitează cu uşurinţă în rinichi, în pereţii vaselor de sânge, în articulaţii şi în ligamente, provocând numeroase probleme. Formele ionizate de calciu se elimină cu uşurinţă din rinichi şi din vasele de sânge şi, de asemenea, se asimilează uşor în oase, servind la prevenirea osteoporozei, dar şi la recuperarea din această afecţiune.

Este recomandat consumul permanent de apă magnetizată mai ales atunci când se face o terapie cu magneţi din exterior (prin bijuterii Energetix, bandaje Magnawell) pentru ca cele două câmpuri magnetice, din interior şi exterior, să interfereze.

Număr Magneţi: 1
Putere Magnetică: 2.000 Guass

Compoziţie: oţel inoxidabil, cristale Swarovski
Finisaj: lucios