MagnetStrip Energetix cu Cupru 877CU

218.74 lei

Descriere

Cuprul prezent în organismul uman ajută împotriva infecţiilor, fiind implicat în formarea celulelor roşii ale sângelui. Cuprul este supranumit şi “antibiotic natural”. Avantajul acestei piese este că, acum, cuprul poate fi purtat pe orice parte a corpului.

Discret şi puternic în acelaşi timp, popularul MagnetStrip dispune de doi magneţi, foarte puternici, de neodim şi poate fi ataşat oricărei părţii a îmbrăcăminţii cu ajutorul accesoriului pereche, cu acelaşi design.

Număr Magneţi: 2
Putere Magnetică: 2.200 Guass

Compoziţie: cupru, oţel inoxidabil
Finisaj: lucios
Proprietăţi suplimentare: produsul poate fi gravat

Se recomandă purtarea MagnetStrip cu Cupru:

  • în cazul infecţiilor intestinale (boala Krohn, infecţii ale intestinului, colită) este de dorit să fie pus la 3-4 degete în stânga sau dreapta buricului, mai ales în perioada nopţii si la 1h dupa masă;
  • în cazul inflamaţiilor de prostată – 4 laturi de deget sub buric;
  • în cazul sinuzitelor insistente, în zona frunţii;
  • s-au obţinut rezultate semnificative prin plasarea MagnetStrip cu Cupru pe modificările chistice (care pot să fie localizate pe orice organ);
  • cuprul este indispensabil pentru formarea elastinei şi colagenului, este un bun antireumatic natural şi, din acest motiv, MagnetStrip cu Cupru se recomandă în diferitele afecţiuni osoase. Foarte multe cercetări clinice au arătat eficienţa cuprului în tratarea şi ameliorarea artritei, artrozei, etc.

Se poate întâmpla ca, în urma unor infecţii puternice în organism sau a unor afecţiuni sistemice, organismul să „mănânce” cuprul în totalitate şi, în loc de cupru, să rămână doar o suprafaţă neagră. În această situaţie, mai luaţi o piesă de bijuterie de cupru (o brăţară de picior, o brăţară de mână sau un alt MagnetStrip), iar pe cel anterior păstraţi-l, pentru că şi-a pierdut doar proprietăţile legate de cupru dar nu şi forţa magnetică!