Informatii Particulare Detoxamin

Informatii Particulare Detoxamin Zeolit Activat

INTOXICATIA CU PESTICIDE, NITRITI Aceste substante ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana. S-a adus la cunostinta si la nivel public faptul ca solurile Romaniei sunt in pericol. Sunt infestate cu peste 80% nitriti. Aceste substante chimice, folosite pentru cresterea productivitatii agricole, ajunse in organismul uman, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale. Tratarea cu Detoxamin, este un mijloc de interventie rapid si eficient. De asemenea se recomanda ca alimentatia sa fie cat mai "curata", consumandu-se fie hrana certificata biologic, care a aparut si la noi in tara, fie din mica agricultura autohtona, unde invazia de chimicale inca este foarte limitata.

INTOXICATIE CU XENOESTROGENI  "Xenos" in Lb greaca = strain, “estrogen" = hormon feminin, fiind vorba asadar de hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman. Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt hranite animalele in crescatorii, anticoncep­tionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din peturi si din di­feritele vase in care se depoziteaza apa sau hrana. Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand in buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii. Si acesti xenoestrogeni pot fi eliminati cu ajutorul Detoxaminului.

IRADIERE Detoxaminul este cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda o cura de cel putin 4 luni, timp in care se iau cate 12 capsule de Detoxamin pe zi.

CANCER DE PROSTATA Tratamentele cu Detoxamin aplicate in tumorile maligne ale prostatei (adenocarcinoame) au avut o eficienta extraordinara. in multe cazuri, administrarea Detoxaminului in mod repetat conduce la stoparea cresterii sau chiar la remisia totala a tumorii. Ad­ministrarea cu Detoxamin activeaza o gena din ADN-ul celulei maligne, gena care declanseaza moartea programata (apoptoza) a celulei maligne. Se recomanda min 2 sau 3 luni cate 15 capsule /zi in functie de nivelul indicatorului de tumora.

CANCER DE PIELE Tratamentele interne cu zeolit si-au dovedit eficienta in mai multe forme de cancer al pielii (carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scuamoase, melanom). Se tin cure cu o durata de 3 luni, timp in care se administreaza cate doua capsule de zeolit, de patru ori pe zi, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de masa. Extern, se aplica pulbere de zeolit pe zonele afectate (pulberea poate fi scoasa din capsulele pentru uz intern), de doua ori pe zi.

CANCER PULMONAR  Din pacate, studiile de medicina experimentala si clinice privind actiunea antitumorala a zeolitului in cancerul cu aceasta loca­lizare sunt inca in curs de desfasurare. Cert este, insa, ca in prezent sunt cunoscute foarte multe cazuri de pacienti care dupa ce au urmat cure repetate cu zeolit au stopat cresterea sau au facut sa intre in remisie tumorile pulmonare. Se administreaza cate 6-8 tablete de zeolit pe zi, in cure de 3 luni, urmate de 1 luna de pauza, dupa care tratamentul se reia. Este un tratament eficient si in cazul bolnavilor care au fumat, zeolitul ajutand la detoxifierea rapida a organismului.

CANCER BUCAL Sl FARINGIAN Se face acelasi tratament cu zeolit ca in cazul cancerului pulmonar. Pentru a creste eficienta terapeutica a zeolitului, se consuma si multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de patrunjel, de cartofi cruzi), sucuri de zarzavaturi (patrunjel, leustean, telina, frunze de morcov), cereale fierte si mixate (hrisca, grau si ovaz, in special). O alimentatie corecta, cu un aport nutritiv sufi­cient si care, pe de alta parte, sa poata fi ingerata si asimilata de bolnav, este esentiala in boala canceroasa cu aceasta localizare.

CANCER LA SAN Studii de medicina experimentala au obiectivat faptul ca administrarea Detoxaminului inhiba vascularizarea si cresterea tumo­rilor mamare. Microzeolitul impiedica receptionarea semnalelor de diviziune de catre celulele maligne, care astfel sunt impiedi­cate sa se inmulteasca. Se recomanda o cura cu o durata de 3 luni, cate 15 capsule/zi, dupa care se reduce numarul acestora la 10 si ulterior la 6.

BOALA CANCEROASA, IN GENERAL Sunt foarte multe studii despre efectele antitumorale ale Detoxaminului. Rezultate arata ca acest mineral este o speranta si in tratarea cancerului intestinal, genital, precum si in leucemia acuta si in cea cronica. Ca adjuvant contra acestor afectiuni se recomanda curele cu o durata de 2-3 luni, timp in care se iau cate 15-20 capsule de Detoxamin pe zi, in functie de gravitatea afectiunii.

DEFICIENTE IMUNITARE Intr-un studiu facut intr-un spital privat din Germania, unui numar de 61 de pacienti le-au fost administrate cate 8 capsule de Detoxamin vreme de 8 saptamani. Analizele facute dupa si in timpul acestui tratament au obiectivat ca administrarea de De­toxamin duce la cresterea productiei de celule ale sistemului imunitar (limfocite si macrofage) si la cresterea rezistentei or­ganismului la infectii. Mai mult, la nici unul dintre pacienti nu s-a constatat vreun efect advers in urma tratamentului cu zeolit. Acest studiu clinic este completat de cercetarile de laborator facute in Croatia, care au aratat ca administrarea de microzeolit ajuta si la cresterea numarului de anticorpi, care sunt "armele chimice” cu care lupta sistemul imunitar impotriva infectiilor si a proliferarii celulelor canceroase.

INFERTILITATE LA BARBATI  Dezintoxicarea facutaprinadministrareadeDetoxaminesteofoartebunapremizapentru tratarea sterilitatii masculine. Aceasta,deoarece cel mai adesea sterilitatea aparuta la barbati este rezultatul dezechilibrelor hormonale care apar pe fondul intoxicarii organismului cu substante cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. Detoxaminul este cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toateacestetoxinedinorganism. Se tindouacure,acate 3 luni fiecare,timpincarese iau cate lOcapsuledeDetoxaminpezi.

GUTA, ACUMULARI DE UREE IN ORGANISM Se tin cure cu Detoxamin cel putin 2 luni, timp in care se iau zilnic cate 8 capsule. Substanta activa din Detoxamin, microze­olitul, are o mare eficienta in tratamentul acestor afectiuni, deoarece are pur si simplu capacitatea de a scoate ureea, precum un magnet, din organism si de a o elimina prin scaun. Este un tratament foarte valoros si pentru persoanele cu disurie sau cu probleme renale, deoarece eliminarea ureei nu se face pe cale renala, solicitand rinichii, microzeolitul exercitand el insusi functia de "filtrare”.

AUTISM Desi nu exista inca studii clinice care sa obiectiveze actiunea microzeolitului in cazul acestei boli, tot mai multi parinti din Statele Unite (tara in care aceasta boala este o problema tot mai grava, datorita amplorii pe care a capatat-o in ultimii ani) au observat transformari extraordinare la copiii lor in urma curelor cu Detoxamin. La copii autisti, cu varsta peste patru ani, carora le-au fost administrate cate 6 capsule pe zi, in cure de 2 luni, s-au observat progrese importante. Nu s-a pus problema disparitiei complete a autismului, dar s-a remarcat o imbunatatire a atentiei, a capacitatii de a primi informatii si de a comunica, a starii lor psiho-mentale in general. De asemenea, unii copii hiper-excitabili si-au ameliorat sensibil starea. Deocamdata oamenii de stiinta pun rezultatele incurajatoare obtinute pe seama normalizarii secretiilor de neurotransmitatori sau chiar pe seama eliminarii din organism a unor toxine, cum ar fi metalele grele care sunt in stransa legatura cu bolile sistemului nervos.

INFECTIILE VIRALE Se iau zilnic 10 capsule, un tratament durand minim 3 luni. Studiile de laborator si de medicina experimentala au aratat atat o actiune antivirala directa a zeolitului (contra virusului herpetic, virusurilor coxsackie, adenovirusurilor etc.), cat si o imbunatatire a imunitatii sub actiunea acestui mineral.

BOLILE HEPATICE, CIROZA Studiile de medicina au obiectivat faptul ca administrarea Detoxaminului are efecte protectoare hepatice excelente, incetinind evolutia hepatitei cronice. De asemenea, studiile de laborator asupra efectului antiviral al microzeolitului sunt foarte bune. Sunt foarte multe studii clinice efectuate pe pacienti cu hepatita virala de tip C, care si-au ameliorat considerabil starea de sanatate, in urma curelor repetate cu microzeolit. Detoxamin contribuie la imbunatatirea conditiilor generale de functionare si ajuta enzi- mele ficatului (AST si ALT, gGT) in atingerea unor valori normale. Dupa administrarea a cate 10 capsule Detoxamin zilnic timp de 2 luni, la 20 de pacienti bolnavi de hepatita cronica, senzatia de oboseala cat si gazele stomacale au disparut si dupa o luna de tratament cu Detoxamin, s-a redus semnificativ GOT, GPT, GT si bilirubina. Se recomanda o cura de 3 luni cu min 10-15 capsule/ zi, cu jumatate de ora inaintea meselor principale.

CHIMIOTERAPIE  Efectele secundare in urma acestei terapii sunt: caderea parului, dureri de cap, stari de greata, depresie, etc. Detoxamin, impreuna cu tratamentul de baza prescris de doctor actioneaza sinergie, e ca si cum, in matematica, 1+1 = 3, Detoxamin elimina aceste efecte secundare ale chimioterapiei, pacientii pot suporta mult mai bine aceste terapii. Detoxamin ajuta la reducerea nevoii de analgezice si narcotice, la reducerea si indepartarea lichidului din cavitatea abdominala, cresterea nivelului de fier, cresterea nivelului de celule rosii in sange, la eliminarea toxinelor si a celulelor canceroase. Detoxamin este recomandat permanent dupa chimioterapie deoarece toxinele din urma acestei terapii raman 25 de ani in corp.

DIABET Detoxamin regleaza nivelul de zahar din sange. 24 de pacienti dependenti de insulina, care au fost tratati prin administrarea orala a Detoxamin timp de 3 luni cu 10 capsule pe zi, au aratat o reducere semnificativa a glucozei din sange cat si o necesitate scazuta de administrare a medicamentelor pentru insulina. Prin schimbul selectiv de ioni se obtine o reglare a compozitiei san­gelui deci o reglare a continutului de glucoza, ceea ce inseamna ca Detoxamin joaca un rol important in transferul glucozei de la sange la celule.

 BOLI CARDIOVASCULARE Detoxamin ajuta la normalizarea batailor inimii, la normalizarea tensiunii arteriale si regleaza presiunea sangelui, de asemenea, la eliminarea radicalilor liberi ai oxigenului si a substantelor nocive, reglarea nivelului hemoglobinei a celulelor rosii si albe, eli­minarea celulelor groase din sange, reglarea circulatiei sangelui, toate acestea conducand la buna functionare a inimii si a intre­gului sistem regulator. Se recomanda 8 capsule pe zi timp de 3 luni de zile.

BOLI ALE SISTEMULUI NERVOS CENTRAL S-a explicat in multe studii aportul deosebit al microzeolitului pentru afectiunile sistemului nervos central, prin eliminarea toxinelor care obtureaza absorbtia de calciu. in cateva cazuri experimentale de Parkinson, Detoxaminul a ajutat la eliminarea tremuratului. Regleaza tensiunea musculara, ajuta in eliminarea spasmelor musculare si reduce riscul de atacuri epileptice. De­toxamin are un efect remarcabil si in cazul multiplelor scleroze in stadiu incipient, cat si in stadiu avansat. Un efect pozitiv a fost remarcat de asemenea si in cazul distrofiilor musculare progresive aflate in stadiu incipient.

BOLI ARTICULARE, REUMATISM, ARTRITA, BOLI ALE OASELOR - OSTEOPOROZA Detoxamin s-a demonstrat a fi foarte eficient pentru inlaturarea acestor afectiuni. Se recomanda 10 capsule pe zi timp de 3 luni.

GASTRITA HIPER - ACIDA Sl ULCER GASTRIC La multi pacienti cu hipersecretie acida sau cu mucoasa gastrica lezata, administrarea de Detoxamin a ameliorat clar simptomele dureroase. Microzeolitul normalizeaza secretiile digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul, mecanismul prin care produc aceste efecte terapeutice nefiind pe deplin explicat. Cert este ca un tratament de 2-4 saptamani, timp in care se iau 6-8 capsule de zeolit pe zi, are de multe ori un efect benefic in aceste afectiuni. Rezultate fo­arte bune s-au obtinut chiar cu administrarea in timpul crizelor de gastrita, Detoxamin ajutand la ameliorarea clara a durerii. Absorbtia si transportul enzimelor regleaza activitatea in timpul digestiei. Efectul diuretic imbunatateste activitatea rinichilor, ceea ce activeaza curatarea organismului de substante toxice. Combinarea enzimelor cu particulele Detoxamin duce la o reactie antiinflamatoare puternica, care determina eliminarea ulcerului.

BOLI GASTRO-INTESTINALE Detoxamin previne contractiile spasmice si durerea. Detoxamin contribuie la normalizarea secretiei stomacale, absorbtia si transportul enzimelor, regleaza activitatea in timpul digestiei. Combinarea enzimelor cu particulele Detoxamin duce la o reactie antiinflamatoare puternica, care determina eliminarea ulcerului. Efectul diuretic imbunatateste activitatea rinichilor, ceea ce activeaza curatarea organismului de substante toxice.

DIAREE, INFECTII INTESTINALE Studii clinice extinse, facute in special, in spitale din Cuba (tara unde infectiile intestinale sunt o problema de sanatate publica, importanta) au obiectivat o puternica actiune curativa a microzeolitului in cazul acestor boli. Administrarea de microzeolit normalizeaza flora bacteriana a intestinului, ajuta organismul sa lupte cu virozele care ataca tubul digestiv, reduce inflamatia la nivelul intestinului, reduce volumul si fetiditatea gazelor. Se tin cure de 14 zile (1 luna in cazurile cronicizate), timp in care se administreaza 6-8 capsule Detoxamin pe zi.

Rezumand, DETOXAMIN Basic Capsule se recomanda:

  •  in eliminarea tuturor tipurilor de toxine, radicali liberi;
  • pentru reglarea circulatiei, a presiunii sangelui;
  •  pentru intarirea muschiului cardiac si accelerarea regenerarii post infarct;
  •  pentru toate tipurile de cancer, prin reglarea pH-ului la nivel celular si distrugerea celulei maligne;
  •  ca adjuvant in iradiere si chimioterapie prin protejarea si regenerarea celulara, eliminarea toxinelor;J in aprovizionarea organismului cu microelementele indispensabile;
  • ca imunostimulator puternic in cazurile de imunodeficienta si in toate bolile legate de dereglarea sistemului imunitar.
  •