Nanotehnologia Activarea Zeolitului Detoxamin

In fiecare zi nanomedicina si biologia moleculara contribuie la noi descoperiri despre functiile celulare. in consecinta, cunostintele noastre asupra diverselor boli si metode de tratament trebuie schimbate.

Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente minerale naturale care au la baza nanozeolit (microzeolit activat) cu efecte re­marcabile asupra organismului uman.

Conform FDA (Food and Drugs Administration) - Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, admini­strarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate. in urma studiilor toxicologice a fost demonstrat ca ZEOLITUL NU ESTE TOXIC.

Numele de zeolit a fost dat de catre mineralogul suedez Axei Frederik Cronstedt si vine din greaca veche, “piatra care fierbe”. Zeolitul este un mineral, de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma, din interactiunea dintre lava fierbinte, emisa de catre vulcani si apele subterane alcaline. in lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie se foloseste doar unul singur, clinoptilolitul. Exista peste 160 de tipuri de clinoptilolit. Acest mineral este recunoscut ca fiind un material cu proprietati remarcabile de schimb ionic, cu o structura microporoasa care asigura o mare capacitate de absorbtie selectiva.

Zeolitii poseda o serie de proprietati generale cu totul specifice. Structurile lor cristaline sunt formate din retele tridimensio­nale, de tetraedre de aluminiu, siliciu si oxigen. Un asemenea schelet cristalin contine in sine, molecule de apa slab legate. Prin incalzire lenta, apa este eliminata treptat, fara a se distruge structura cristalina. Este de remarcat faptul ca, apa eliminata in felul acesta, este inlocuita cu moleculele altor corpuri (toate tipurile de toxine, amoniac, alcool etilic etc.), iar mediul cristalin isi pastreaza omogenitatea. Datorita structurii lor specifice, moleculele de Zeolit sunt denumite si “molecule sita". Aceste “molecule sita”, incarcate negativ, atrag precum un magnet toate tipurile de toxine incarcate pozitiv. Moleculele de Zeolit au de asemenea, abilitatea unica de a mentine aceste toxine captive, ca intr-o cusca, pana la eliminarea lor din organism prin scaun sau urina.

 
NANOTEHNOLOGIA
  ZEOLIT- MICRO ACTIVAT - TEHNOLOGIE TMA  (nanotehnologie)
DETOXAMIN Zeolitul Activat
 
 

TMAZ® = Micro Activation Zeolite Technology

In eficienta tratarii organismului cu zeolit este foarte importanta calitatea materiei prime (tufa de zeolit-clinoptilolit). Exista peste 160 de tipuri de clinoptilolit. Producatorul austriac al liniei DETOXAMIN foloseste doar tufe de zeoliti de inalta calitate, in urma unei proceduri riguroase de selectie.

PROCEDEUL DE PRELUCRARE este crucial pentru EFICIENTA ZEOLITULUI. Pe piata autohtona exista diversi producatori de zeolit care proceseaza zeolitul brut folosind caldura, altii folosind procesul chimic. Ambele metode reduc eficienta zeolitului.

PRELUCRAREA ZEOLITULUI din linia DETOXAMIN se face printr-o tehnologie patentata numita TMAZ (zeolit micro-activation-technology) - NANOTEHNO- LOGIE. in Romania nu exista inca nici un producator de medicamente sau supli­mente care sa foloseasca nanotehnologia. Aceasta tehnologie de prelucrare este extrem de scumpa si din acest motiv este putin folosita.

Procesul tehnologic de micronizare a zeolitului din Detoxamin, este patentat de producatorul Austriac si aduce proprietati noi zeolitului si un grad maxim de efica­citate a nanozeolitilor din linia DETOXAMIN.

Astfel, zeolitul prelucrat cu ajutorul acestei tehnologii avansate este una dintre cele mai eficiente substante de purificare a organismului si indeplineste acest rol fara niciun fel de efecte secundare, intensificand semnificativ actiunea oricarui element suplimentar care i se aduga.

NANOTEHNOLOGIA - TMAZ - Zeolit Micro-Activation Tehnology se bazeaza pe procedeul de dezintegrare al particulelor solide, in stare bruta, naturala, cu ajutorul accelerarii centrifugate ale unui aparat de dezintegrare controlata.

Inventator TIHOMIR LELAS Sef Departament Stiintific al Institutului de Nanotehnologie si Nanomedicina din Berlin/Germania.

 
 

Procedura specifica de MICRO ACTIVARE a zeolitului este posibila cu ajutorul Dezintegratorului TMA, conceput si patent special pentru acest scop.

Particulele componente din rocile minerale folosite, in timpul procesului de micronizare, se unesc unele cu altele sub un unghi bine determinat, ceea ce duce la o miscare relativa a unei particule de-a lungul suprafetei altei particule. 0 astfel de procedura de prelucrare a mineralelor in conditii mecanizate de ciocniri reciproce si frecare in intervale de timp foarte scazute (0.0001 - 0.001s) conduce la aparitia unei particule de micro zeolit cu un diametru extrem de redus (mai mica de 1NM), fiind astfel foarte activa din punct de vedere biologic si cu un PH stabil de 7,48. Practic, mineralele supuse prelucrarii prin acesta tehnologie, isi maresc suprafata specifica de aproape 10 ori. Deci proprietatile de baza ale zeolitului din Detoxamin cresc in eficienta de 10 ori. in plus, in urma acestei proceduri, zeolitul capata proprietati noi cu efecte bilogice extrem de benefice pentru organismul umani

Produsele din linia Detoxamin sunt fabricate sub licenta doar in Austria unde sunt inregistrate si ca produse medicale si fac obiectul multor cercetari si studii clinice in toata lumea datorita efectelor pe care le au asupra starii de sanatate generale si asupra tabloului clinic al pacientului.

In toate procesele de detoxifiere, s-a dovedit clinic ca puterea de colectare a substantelor daunatoare de catre zeolitul (clinopti- lolit) a carui suprafata este prelucrata prin nanotehnologie este incomparabil mai mare decat in cazul zeolitului neprelucrat. Cu cat particula este mai prelucrata si mai mica, cu atat este mai activa, mai potenta si are o capacitate mult mai mare de a aduna toxinele, astfel crescand si eficacitatea sa.

Datorita acestei prelucrari, mineralul capata noi proprietati fiind mult mai puternic decat produsul initial. in timp ce clinoptilolitul prelucrat printr-o procedura clasica are o capacitate de absorbtie de 300 m2/kg, prin activare, capacitatea sa de absorbtie ajun­ge la 1.000 m 2/kg. Clinoptilolitul astfel activat devine DETOXAMIN.

Cu siguranta NANOTEHNOLOGIA reprezinta tehnologia viitorului datorita rezultatelor obtinute in urma acestei procesari.

în fiecare zi nanomedicina şi biologia moleculară contribuie la noi descoperiri despre funcţiile celulare. în consecinţă, cunoştinţele noastre asupra diverselor boli şi metode de tratament trebuie schimbate.

Produsele din linia Detoxamin sunt suplimente minerale naturale care au la bază nanozeolit (microzeolit activat) cu efecte re­marcabile asupra organismului uman.

Conform FDA (Food and Drugs Administration) - Agenţia Americană pentru Controlul Hranei şi al Medicamentelor, admini­strarea internă a zeolitului este considerată a fi fără riscuri pentru sănătate. în urma studiilor toxicologice a fost demonstrat că ZEOLITUL NU ESTE TOXIC.

Zeolitul clinoptilolit din DETOXAMIN este cel mai pur zeolit.
 
Producatorul Austriac al capsulelor cu Zeolit din linia Detoxamin foloseste doar tufele de Zeoliti de cea mai inalta calitate. Procedeeul de prelucrare este crucial pentru EFICIENTA ZEOLITULUI.
 
Pe piata autohtona, exista diversi producatori de zeolit care proceseaza diverse materiale/tipuri de zeolit brut folosind caldura sau diverse procedee chimice. Ambele metode reduc eficacitatea zeolitului.
 
PRELUCRAREA ZEOLITULUI din linia DETOXAMIN se face prin MICRO ACTIVARE- tehnologie patentata TMA© (micro-activation-technology) -nanotehnologie.
 
MICRO-ACTIVAREA ZEOLITULUI( TMAZ - Zeolit Micro-Activation Tehnology) - Nanotehnologia - se bazeaza pe procedeul de dezintegrare al particulelor solide, in stare bruta, naturala, cu ajutorul accelerarii centrifugate ale unui aparat de dezintegrare controlata - inventat de Dl Tihomir Lelas - Sef Departament Stiintific al Institutului de Nanotehnologie si Nanomedicina din Berlin/Germania.

Particulele componente din rocile minerale folosite, in timpul procesului de micronizare, se unesc unele cu altele sub un unghi bine determinat , ceea ce duce la o miscare relativa a unei particule de-a lungul suprafetei altei particule. O astfel de procedura de prelucrare a mineralelor in conditii de mecanizate de ciocniri reciproce si frecare in intervale de timp foarte scazute (0.0001 - 0.001s) conduce la aparitia unei particule de  micro zeolit cu un diametru extrem de redus (mai mica de 1NM), fiind astfel foarte activa din punct de vedere biologicsi cu un PH stabil de 7,48.

Practic, mineralele supuse prelucrarii prin acest Activator Tribo Mecanic, isi maresc suprafata specifica de aproape 10 ori, Deci proprietatile de baza ale Zeolitului cresc in eficienta de 10 ori ,in plus, in urma acestei proceduri Zeolitul capata proprietati noi cu efecte bilogice extrem de benefice pentru organismul uman.

In toate procesele de detoxifiere, s-a dovedit clinic ca puterea de colectare a substantelor daunatoare de catre zeolitul (clinoptilolit) a carui suprafata este prelucrata prin nanotehnologie este incomparabil mai mare decat in cazul zeolitului neprelucrat. Cu cat particula este mai prelucrata si mai mica, cu atat este mai activa, mai potenta si are o capacitate mult mai mare de a aduna toxinele, astfel crescand si eficacitatea sa.

Datorita acestei prelucrari, mineralul capata noi proprietati fiind mult mai puternic decat produsul initial. in timp ce clinoptilolitul prelucrat printr- o procedura clasica are o capacitate de absorbtie de 300 m2/kg, prin activare, capacitatea sa de absorbtie ajunge la 1000m2/kg. Clinoptilolitul astfel activat devine DETOXAMIN.

Procesul tehnologic de micronizare patentat (TMA© micro-activation-technology/nanotehnology) garanteaza un GRAD MAXIM de EFICIENTA a Zeolitului din DETOXAMIN.

In Romania nu exista nici un producator de medicamente sau suplimente care sa foloseasca nanotehnologia. Aceasta tehnologie de prelucrare are costuri ridicate si din acest motiv nu este folosita.

Detoxamin este fabricat sub licenta in Austria si face obiectul multor cercetari si studii clinice in toata lumea datorita efectelor pe care le au asupra starii de sanatate si asupra tabloului clinic al pacientului.