Parerile Prof.Doctorilor despre Detoxamin

Prof Dr. SLAVKO IVKOVIC  Detoxamin  
Vicepresedinte al Institutul de Nanomedicina “Klinomed” din Berlin Specialist in Medicina Interna, Membru al Academiei Europene de Medicina

Interdisciplinara:
"Substanta activa din Detoxamin Zeolitul Microactivat  se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celule­lor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului, bolile stomacului, diabetul .etc

Prof. Dr KRESIMIR PAVELIC  - despre zeolitul microactivat Detoxamin 

Seful Clinicii de Medicina Moleculara - Institutul Ruder Boskovic:
"Substanta activa din Detoxamin zeolitul microactivat are un grad ridicat de schimb de ioni in urma unei proceduri speciale de obtinere. Procedura astfel mentionata mareste capacitatea de absorbtie de lichide a suprafetei pe care actioneaza, marindu-i astfel incarcarea electrica, eliberandu-se legaturile cristaline de apa din interiorul structurilor ceea ce duce intr-un final la marirea capacitatii de schimb de ioni.  Zeolitii activi au o actiune foarte benefica in lupta cu diferitele boli. Nu este de mirare ca cele mai mari companii farmaceutice din lume incearca sa produca medicamente care sa regleze efectul proceselor de oxido-reducere la nivel celular.

 

Prof Dr WOLFGANG THOMA     Seful Clinicii Villach-Austria:

S-a demonstrat cum Detoxamin - zeolitul microactivat diminueaza dezvoltarea celulelor cancerigene in vitro, reduce dezvoltarea unor tumori la soarecii de laborator si in cazul tumorilor la caini. S-au efectuat foarte multe studii clinice cu DETOXAMIN si sunt inregistrate pana in prezent peste 2.000 de cazuri concrete care au fost raspandite in nume­roase tari. Persoanele bolnave de ficat au avut cele mai bune rezultate. Analizele s-au ameliorat vizibil.

Pacientii tratati prin chimioterapie au semnalat o disparitie a ciupercilor din cavitatea bucala, reducandu-se necesitatea chimioterapiei. Anumiti indicatori s-au normalizat (SE, E, L, TR, gammaGT, AST, ALT. LDH). in majoritatea cazurilor, cererea de analgezice s-a diminuat semnificativ. Depresiile si insomniile au disparut. Pacientii care erau sub tratament cu raze X si chimioterapie au avut o imbunatatire a conditiilor generale, durerile au fost reduse si revenirea la normal s-a produs destul de rapid. Fiind un puternic stabilizator al reactilor de oxido-reducere si un remarcabil adju- vant pentru majoritatea bolilor cronice incurabile a fost si este folosit cu succes de pacienti bolnavi de cancer tratati la diferite clinici private din toata lumea". 

Prof Dr. ULRICH VON SASS   Vicepresedinte IVCK: Ce face Detoxamin Microactivat ?

„Ca raspuns la intrebarea daca un doctor poate sa recomande Detoxamin pacientilor sai, nu pot fi decat de acord, mai ales daca pacientii sufera de cancer. Parerea mea personala este ca Detoxamin ar trebui administrat in faza incipienta a bolii. Rezultatele prelimininare au dovedit ca zeolitul microactivat din Detoxamin este de un real succes acolo unde medicina nu poate interveni.
Aceste boli cronice au in comun aceeasi cauza si anume faptul ca acele celule afectate incearca sa revina la conditia lor initiala. Ele se desprind si devin autonome, ceea ce inseamna ca ele incearca sa traiasca fara oxigen. Obiectivul lor este sa se desprinda de celelalte celule, pentru a deveni independente ca si in cazul formelor de viata primitive Acest lucru e posibil numai in apa.
Pentru a trai in apa. celula trebuie sa se degenereze si sa isi reduca PH-ul cat mai aproape de concentratia apei al carei PH normal este 7.0. PH-ul normal al organismului uman are va­loarea de 7.4 si chiar o mica modifica­re de 0.1 poate conduce la probleme severe ale sanatatii.
Acest lucru inseamna ca celulele inde­pendente au un PH cu o valoare mai mica decat valoarea normala a celulelor ce le inconjoara. O asemenea celula creeaza asa numitul “mediu acid". in comparatie cu celulele normale, celula incepe sa se divida, sa dea nastere altor celule cu PH scazut. Aceasta boala e progresiva, avanseaza pe zi ce trece si este cel mai bine vizibila in cazul tumorilor.
Cel mai teribil este faptul ca odata ce o celula devine anormala, ea nu mai poate creea alte celule normale, ceea ce inseamna ca interventia medicala din exterior este necesara pentru ca boala sa nu se inrautateasca. Aceasta interventie se poate face in diferite moduri. Medicina conventionala incearca sa taie aceste celule pe cale chirurgicala sau sa le distruga cu ajutorul anu­mitor substante. Deoarece acest tip de tratament este foarte dur, exista pericolul ca si celalalte celule sanatoase sa fie distruse. Alte tratamente in afara de indepartarea pe cale chirurgicala sau distrugerea lor nu se cunosc pana in prezent.
Aici intervine Detoxamin. Ideea este de a nu distruge celulele degenerate, ci de a nu le mai hrani. Acest lucru este realizabil prin normalizarea PH-lui, pe de o parte, iar daca nu se poate se urmareste moartea celulei afectate prin normalizarea PH-ului me­diului in care ea traieste. Ambele metode s-au dovedit a fi folositoare in vitro. Folosirea unui proces atestat ca micro-activarea a permis imbunatatirea unei substante non-toxice naturale - Zeolitul - care este in stare sa patrunda in membrana celulelor.
Problema medicinei conventionale este ca nu poate face diferenta intre celulele normale si cele anormale, deoarece celulele cu PH schimbat isi pastreaza structura lor initiala si corpul nu le recunoaste pentru a le putea distruge.
Aceasta substanta. Zeolitul microactivat, aduce PH-ul celulelor la un nivel normal asa ca nu e nevoie sa se faca o diferenta intre celulele anormale si cele sanatoase. Rezultatul consta in aducerea la normal a PH-lui mediului in care se reproduc acestea. De­oarece celulele corpului au o durata de viata limitata, celulele degenerate mor in 6 saptamani fara a se mai reproduce. Conclu­zionez ca aceasta metoda este foarte buna si ca acest Detoxamin nu face decat sa imbunatateasca vizibil starea organismului"
 

Prof Dr THOMAS SCHULZ  Clinica Privata - Viena:
„Micro activarea (nanotehnologia) ii amplifica zeolitului foarte mult actiunea biofizica, lucru dovedit prin masuratori. Astfel prin actiunea biofizica DETOXAMIN controleaza cresterea, diviziunea si diferentierea celulara (protejarea si regenerarea celulara).
Prin nanotehnologie, DETOXAMIN are o capacitate mult marita de schimb ionic (cedeaza ioni de potasiu, sodiu, magneziu, calciu si retine si elimina toxinele, amoniacul din intestinal gros si din intestinul subtire). De asemenea absoarbe toate metalele grele plumb, arseniu si cadmiu. Absoarbe acidul gastric. Detoxamin este un antioxidant enzimatic. Reduce aciditatea in organism. Regleaza valoarea pH-ului."


Prof. Dr. Cercetator ASEL SARTBAEVA
Universitatea Oxford - Departamentul de Chimie:


Zeolitul microactivat din Detoxamin are o mare capacitate de a aduna amoniacul din intestin, care apare in urma descompunerii bacteriene a prote­inelor. in acest fel, se ajunge la o eliberare a ficatului, se imbunatateste functia acestuia si se amelioreaza starea fizica si psihica generala. Cea mai mare afinitate a detoxaminului este fata de amoniac, apoi strontiu, plumb, arseniu, cadmiu si aluminiu.
Astfel este in special recomandat in toate bolile ficatului. Ficatul este un organ unic, cel mai mare si mai greu din corpul nostru. El indeplineste peste 500 de functii vitale. Activitatea lui se aseamana cu cea a unei uzine. Toxinele din sange sunt eliminate in ficat si procesate de acesta, germenii sunt distrusi, alimentele sunt transformate in nutrienti.
Ficatul controleaza nivelul glucozei, proteinelor si hormonilor. Daca el nu isi indeplineste una din functii, sanatatea organi­smului este pusa in primejdie, lata de ce nu trebuie sa abuzam de activitatea ficatului si trebuie sa-l protejam. Bolile ficatului sunt foarte diversificate, de la o infectie medie la boli cronice care sfarsesc cu insuficienta hepatica. Una dintre cele mai temute boli este hepatita, o inflamatie a ficatului, de cele mai multe ori provocata de virusuri. Hepatita virala B si hepatita virala C duc adesea la ciroza si cancer hepatic.

Detoxaminul este cel mai indicat hepatoprotector datorita proprietatii lui de a capta toxinele din organism care nu mai ajung la ficat pentru a fi procesate. Dupa o perioada de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi, dispare obosea-la si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina. Detoxaminul are o foarte buna influenta in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita. Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, zeolitul reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si implicit, de aparitia lichidu­lui de ascita. Cu ajutorul substantei active din Detoxamin, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.”

Prof. Dr. ANDREAS KOGELBAUEUR 
Seful Universitatii Tehnice din Viena - Austria:
„Detoxamin zeolitul microactivat  are o capacitate mult marita de schimb de ioni. Alimenteaza organismul cu microelemente indispensabile (magneziu, mangan, calciu, fier, potasiu, calciu). De exemplu prin absorbtia nitrogenului se imbunatateste vizibil activitatea siste­mului nervos si in special a sistemului nervos central. S-a demonstrat eficienta Detoxaminului in tratarea sclerozei, prin imbunatatirea cir­culatiei la nivel periferic si prin eliberarea toxinelor care impiedica absorbtia calciului. Detoxamin este potent in recuperarea dupa ulcer la stomac si la duoden, accelereaza vindecarea hepatitei si a cirozei ficatului, ajuta in constipatie. S-a demonstrat im­piedicarea foarte eficienta a dezvoltarii unor bacterii precum Lactobacillus Brevis, Escherichia Coli si Salmonela. Stabilizeaza si reface circulatia, presiunea sangelui, venele largite, capilarele largite, intareste muschiul cardiac si accelereaza regenera­rea post-infarct. In dermatologie s-a constatat actiune pozitiva in psoriazis, dermatita seboreica, toate tipurile de herpes, rani, eczeme - cazuri in care se aplica local si se consuma oral. Se obtine un efect bun si in cazul paradontozei, prin aplicarea directa a prafului pe gingii. s in sistemul endocrin, stabilizeaza activitatea glandelor endocrine si actioneaza si asupra glandelor limfatice. in cazul diabetu­lui zaharat, stabilizeaza starea generala si reface glucoreglarea. In neuropsihiatrie, trateaza cu succes insomnia, nevrozele si depresia si este eficient si ca adjuvant in tratamentul epilepsiei,al bolii Alzheimer, schizofreniei, bolii Parkinson, precum si in formele incipiente de scleroza multipla si miastenia gravis. Este semnificativa si actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, cat si in cazuri mai dificile, care apar ca urmare a terapiei cu radiatii, chimioterapiei, tratamentului cu antibiotice - in aceste cazuri se aplica local si oral. Deoa­rece contine microelemente necesare, imbunatateste absorbtia de calciu si mareste densitatea osoasa, se recomanda in osteo­poroza. Este un imunostimulator puternic si poate sa fie de mare folos in cazurile de imunodeficienta si in toate bolile legate de dereglarea sistemului imunitar."

Prof. Dr. Academician KARL HECHTP

resedinte al Comisiei Stiintifice WOSCO Berlin - Germania: „Dar poate cea mai importanta proprietate obtinuta in urma procesului tehnologic de micronizare este capacitatea Zeolitul activat din Detoxamin are rol  de a ajunge in mediul celulei bol­nave si de a regla PH-ul acesteia. Se stie ca o celula bolnava, o celula canceroasa se naste si se dezvolta intr-un mediu acid. ceea ce face din Detoxamin. cel mai indicat in­gredient natural impotriva cancerului. Prin proprietatea sa de a neutraliza pH-ul. ze- olitul distruge mediul in care celula canceroasa traieste, se hraneste si se inmulteste. Tratamenul cu Detoxamin inhiba dezvoltarea cancerului, observandu-se in tim­pul tratamentului scaderea dimensiunii tumorii. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celu­lelor in mai multe linii de celule. Micro Zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar). Zeolitul induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Efectele in urma administrarii Detoxamin au fost foarte evidente, mai ales la pacientii cu tumori care au urmat tratament cu chi­mioterapie si radioterapie, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave. In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi in structura tip "cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism."

lata un raport oficial al Prof Dr. SLAVKO IVKOVIC

Vicepresedinte al Institutul de Nanomedicina "Klinomed" din Berlin,

Specialist in Medicina Interna, Membru al Academiei Europene de Medicina Interdisciplinara privind:

„Aplicarea Detoxamin zeolit microactivat asupra a 280 de pacienti suferinzi de diferite boli canceroase, lupus, viroza, diabet, hepatita B si C".

Au fost pusi sub supraveghere:

Un prim grup de pacienti bolnavi de cancer la san, la plamani, la prostata, la ficat, cat si cei care aveau tumori pe creier in sta­diile I si III. Toti acesti pacienti fusesera supusi tratamentelor de chimioterapie si terapie radianta, terapii care au dus la aparitia anemiei si a deficitului de leucocite si trombocite. Starea generala era foarte proasta, pacientii foarte slabiti si suferind de dureri. Al doilea grup de pacienti erau bolnavi de lupus si viroza pulmonara Al treilea grup erau pacienti bolnavi de diabet, hepatita B si C.

Administrarea Detoxamin zeolit microactivat Basic Capsule:

Primul grup de pacienti a luat in medie 15 capsule/zi iar pacientii foarte bolnavi au luat pastile si in timpul noptii. Aceia care

faceau chimioterapie luau 20 capsule/pe zi

Celui de al doilea grup i s-a prescris o doza de 12 capsule/zi

Celui de al treilea grup i s-a prescris o doza de 10capsule/zi


Primele efecte:

"Conditia generala in cazul tuturor pacientilor s-a imbunatatit dupa primele 3 zile de tratament. La cei care faceau chimioterapie

s-a remarcat faptul ca ciupercile din cavitatea bucala au disparut si au putut astfel suporta mai usor chimioterapia".

Indicatori medicali:

La primul grup de pacienti s-au masurat indicatorii biochimici. S-a demonstrat ca acele celule rosii si albe ale sangelui pre­cum si trombocitele s-au normalizat dupa 7 zile de tratament. Dupa aproximativ 15 zile, nivelul AST. ALT si gGT s-a normali­zat dar ce este cel mai important este faptul ca LDH-ul s-a normalizat intr-un mod rapid. in 2 cazuri de pacienti cu boli la ficat s-a observat reducerea lichidelor din stomac astfel incat starea generala a organismului s-a imbunatatit. Starea generala a tuturor pacientilor s-a imbunatatit, acestia au luat in greutate si au inceput sa aiba pofta de mancare.

La cel de al doilea grup, pe langa indicatorii biochimici, s-au masurat si indicatorii functionali ai plamanilor cat si necesitatea de 02 a organismului. S-a observat ca enzimele si LDH s-au normalizat si capacitatea de contractie a muschilor inimii a crescut.

La cel de al treilea grup de pacienti, starea s-a imbunatatit dupa cateva zile de administrare a cate 10 capsule de Detoxamin. Pacientii bolnavi de hepatita B si C au avut parte de o normalizare rapida a gradului de enzime.

PROPRIETATI - DETOXAMIN (ZEOLIT MICROACTIVAT)

Detoxaminul are, inainte de toate, excelente proprietati de absorbtie.

Poluarea solului, gazele de esapament, fumul de tigara si altele aduc in atmosferametale grele, toxice, care se acumuleaza in organism si pot sa provoace si sastimuleze aparitia multor boli. Dupa unii oameni de stiinta, metalele grele sunt principala cauza pentru aparitia multor boli ale sistemului nervos central (boala Alzheimer, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza multipla, autismul, balbaiala etc.) si, avand in vedere ca ele se insereaza in catenele de ADN si duc la deteriorarea ADN-ului, pot sa provoace si transformari maligne ale celulelor.

Detoxamin zeolit microactivat  are o mare afinitate pentru metalele grele si actioneaza in asa fel, incat grila cristalina atragesi leaga metalele grele, astfel incat zeolitul le elimina, pastrand in acelasi timp mineralele si vitaminele.

Procesul este simplu si natural.

Toxinele sunt incarcate pozitiv din punct de vedere electric, iar zeolitul are o incarcatura negativa. Astfel el atrage toate toxinele pe suprafata sa si le tine incarceratein structura lui de tip "cusca" pana la eliminarea lor pe cai naturale

Detoxaminul are o mare capacitate de a aduna amoniacul din intestin, care apare in urma descompunerii bacteriene a proteinelor. in acest fel, se ajunge la o eliberare a ficatului, se imbunatateste functia acestuia si se amelioreaza starea fizica si psihica generala. Cea mai mare afinitate a detoxaminului este fata de amoniac, apoi strontiu, plumb, arseniu, cadmiu si aluminiu. Astfel este in special recomandat in toate bolile ficatului. Ficatul este un organ unic, cel mai mare si mai greu din corpul nostru.

El indeplineste peste 500 de functii vitale. Activitatea lui se aseamana cu cea a unei uzine. Toxinele din sange sunt
eliminate in ficat si procesate de acesta, germenii sunt distrusi, alimentele sunt transformate in nutrienti. Ficatul controleaza nivelul glucozei, proteinelor si hormonilor. Daca el nu isi indeplineste una din functii, sanatatea organismului este pusa in primejdie, lata de ce nu trebuie sa abuzam de activitatea ficatului si trebuie sa-l protejam.

Bolile ficatului sunt foarte diversificate, de la o infectie medie la boli cronice care sfarsesc cu insuficienta hepatica. Una dintre cele mai temute boli este hepatita, o inflamatie a ficatului, de cele mai multe ori provocata de virusi. Hepatita virala B si hepatita virala C duc adesea la ciroza si cancer hepatic.

Zeolitul este cel mai indicat hepatoprotector datorita proprietatii lui de a capta toxinele din organism care nu mai ajung la ficat pentru a fi procesate. Dupa o perioada de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi, dispare oboseala si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.

Zeolitul are o buna influenta in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita. Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, zeolitul reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si implicit, de aparitia lichidului de ascita.

Cu ajutorul zeolitului, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.

Detoxamin are o capacitate mult marita de schimb de ioni.

Alimenteaza organismul cu microelemente indispensabile (magneziu, mangan, calciu, fier, potasiu, calciu). Stabilizeaza si reface circulatia, presiunea sangelui, venele largite, capilarele largite, intareste muschiul cardiac si accelereaza regenerarea post-infarct. Este potent in recuperarea dupa ulcer la stomac si la duoden, accelereaza vindecarea hepatitei si a cirozei ficatului, ajuta in constipatie. in dermatologie s-a descoperit actiune pozitiva in psoriazis, dermatita seboreica, toate tipurile de herpes, rani, egzeme - cazuri in care se aplica local si se consuma oral. Se obtine un efect bun si in cazul paradontozei, prin aplicarea directa a prafului pe gingii. in sistemul endocrin, stabilizeaza activitatea glandelor endocrine si actioneaza si asupra glandelor limfatice. in cazul diabetului zaharat, stabilizeaza starea generala si reface glucoreglarea. in neuropsihiatrie, trateaza cu succes insomnia, nevrozele si depresia si este eficient si ca adjuvant in tratamentul epilepsiei, al bolii Alzheimer, schizofreniei, bolii Parkinson, precum si in formele incipiente de scleroza multipla si miastenia gravis. Este semnificativa si actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, cat si in cazuri mai dificile, care apar ca urmare a terapiei cu radiatii, chimioterapiei, tratamentului cu antibiotice - in aceste cazuri se aplica local si oral. Deoarece contine microelemente necesare, imbunatateste adsorptia de calciu si mareste densitatea osoasa, se recomanda in osteoporoza. Este un imunostimulator puternic si poate sa fie de mare folos in cazurile de imunodeficienta si in toate bolile legate de dereglarea sistemului imunitar.

Dar poate cea mai importanta proprietate obtinuta in urma procesului tehnologic de micronizare este capacitatea acestuia de a ajunge in mediul celulei bolnave si de a regla PH-ul acesteia. Se stie ca o celula bolnava, o celula canceroasa se naste si se dezvolta intr-un mediu acid, ceea ce face din DETOXAMIN, cel mai indicat ingredient natural impotriva cancerului. Prin proprietatea sa de a neutraliza pH-ul, zeolitul distruge mediul in care celula canceroasa traieste, se hraneste si se inmulteste.

Tratamenul cu zeolit inhiba dezvoltarea cancerului, observandu-se in timpul tratamentului scaderea dimensiunii tumorii. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celulelor in mai multe linii de celule.

Zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de celule NK (celule ale sistemului imunitar).

Zeolitul induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Efectele cu Detoxamin au fost foarte evidente mai ales la pacientii cu tumori care au urmat tratament chimioterapie si radioterapie, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave.

In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi in structura tip "cusca" a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism.

Detoxamin trebuie luat in primul rand preventiv, pentru a ne elibera la timp de acumularile de „gunoaie"metabolice si de alta natura din organism. Se considera ca organismul trebuie sa se lupte anual cu 17 kg de radicali liberi din hrana, din apa si din aer, insa mecanismele sale de aparare nu sunt intotdeauna capabile sa faca acest lucru, astfel ca, in locurile in care acestia se acumuleaza cel mai mult, apar procese inflamatorii cronice, boli degenerative, inflamatii, dar si tumori, carora le place prezenta acestor „ajutoare".

Radicalii liberi sunt molecule instabile, de reactivitate crescuta, care, in organism, intra in reactii chimice cu proteinele, lipidele, carbohidratii, moleculele de ADN, ducand astfel la dereglari biochimice, structurale si functionale. Cand starea organismului este de asa natura. incat exista o productie marita si o capacitate redusa de neutralizare si eliminare a radicalilor liberi, atunci vorbim de afectiunea numita stres oxidativ. Stresul oxidativ are un rol important in aparitia arterosclerozei (si prin aceasta, in aparitia infarctului miocardic si a atacului cerebral), a diabetului zaharat, a durerilor reumatice, a bolilor contagioase, cataractei, tumorilor maligne si duce la imbatranirea prematura

Radicalii liberi se produc spontan in organism, in decursul proceselor metabolice normale: respiratia, reactiile enzimatice, arderea grasimilor sau a carbohidratilor depusi in organism ca sursa de energie, sau in urma activitatilor sistemului imunitar, respectiv ale leucocitelor, in vederea distrugerii bacteriilor si virusilor. Pot aparea si din cauza unor medicamente, a stresului etc. Celulele folosesc radicalii liberi ca mijloc de comunicare intre ele.

Detoxaminul este unul dintre cei mai buni si mai puternici antioxidanti, iar rolul sau principal este sa diminueze deteriorarea celulelor, care apar ca urmare a actiunii radicalilor liberi.

Datorita structurii sale si uriasei suprafete interioare, precum si a capacitatii sale de legare a cationilor (ioni pozitivi), zeolitul microactivat impiedica posibilitatea de formare a radicalilor liberi si reduce semnificativ deteriorarea structurilor biologice produsa de acestia.

Detoxamin actioneaza numai biofizic. Prin actiunea sa biofizica el controleaza cresterea, diviziunea si diferentierea celulara - protejarea si  regenerarea celulara.

Detoxamin este recomandat sportivilor de performanta

Din cauza efortului fizic marit, sportivii au un consum mai mare de oxigen si, prin aceasta o eliberare mai mare de radicali liberi, ceea ce duce la o acumulare mai mare de acid lactic, la hipertermie musculara si la o aprovizionare redusa a tesuturilor cu sange si cu oxigen (ischemie). Urmarile acestor lucruri sunt numeroase si incep cu deteriorarea muschiului, aparitia carceilor, refacerea incetinita, iar dupa cativa ani, daca nu se iau suplimente adecvate (in primul rand antioxidanti), apare diabetul, cardiomiopatiile, insuficienta cardiaca, iar durata de viata a sportivului este redusa semnificativ, din cauza degradarii oxidative intense a celulelor. Studiile efectuate cu folosirea de detoxamin arata ca, dupa folosirea timp de doua saptamani a capsulelor de detoxamin in doza de 3 capsule de 3 ori pe zi in timpul antrenamentelor intensive, nivelul de substante lactice din sange se reduce cu 46,9%.

Detoxamin reduce deteriorarea structurilor biologice, prin legarea metalelor grele si neutralizarea radicalilor liberi, astfel organismul economisind o energie pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse. Detoxaminul economiseste oxigenul si diminueaza formarea de acid lactic, duce la o refacere mai rapida si, avand in vedere ca este un bun imunostimulator, intareste si normalizeaza reactia imuna si impiedica aparitia bolilor.

DETOXAMIN pentru Copii

Copiii cu varsta de pana la 3 ani nu au nevoie de curatirea organismului, astfel ca nu le trebuie detoxamin, decat in cazul in care sufera de o boala imunologica grava sau au probleme cu sistemul nervos central (autism, paralizie cerebrala, balbait, tulburari de vorbire), cand se recomanda sa il ia. Copiii intre 3-10 ani pot lua doza pentru copii de 3 capsule/3 ori pe zi.

DETOXAMIN la pacientii care fac dializa.

Desi nu s-au inregistrat efecte nedorite, Detoxamin nu este recomandat in cazul pacientilor care fac dializa din cauza suplimentului de potasiu din preparat, care este prezent in cantitati suficiente la bolnavii de rinichi. Insa, in stadiile incipiente si medii ale insuficientei renale trebuie sa se consume Detoxamin. deoarece acesta absoarbe amoniacul si ureea. iar pacientii se simt mult mai bine, mai invigorati si mai odihniti.

DETOXAMIN la pacientii cu organe transplantate

Detoxamin nu este recomandat din cauza riscului de respingere a organelor.

Se poate combina Detoxamin cu alte medicamente si produse?

Studiile clinice au dovedit ca nu exista niciun fel de interactiune cu antibiotice (cloramfenicol, tetracicline...), cu metronidazol (orvagyl) si sulfometoxazol, si nici cu medicamentele administrate intravenos.

Pentru a se reduce la minim riscul unei eventuale adsorptii cu alte medicamente, Detoxamin sa se ia cu 30 de minute inainte de alte medicamente. impreuna cu tratamentul de baza, potenteaza efectele acestora, creeand un efect sinergie foarte benefic.

Este important sa reamintim ca Detoxaminul are o afinitate ridicata pentru amoniac, metale grele si elemente radioactive, si ca nu elimina din organism vitaminele, aminoacizii si grasimile polinesaturate.

Detoxamin se poate combina cu chimioterapia si cu terapia cu radiatii?

Este in mod special recomandat Detoxamin Basic in cazul pacientilor care au nevoie de aceste terapii.

In urma chimioterapiei, toxinele raman peste 20 de ani in organism. Practic Detoxamin trebuie luat cu precadere in aceste cazuri datorita tuturor proprietatilor Detoxaminului.

In cazul aplicarii chimioterapiei se recomanda sa se intrerupa Detoxaminul cu 2 zile inainte de inceputul terapiei si la 2 zile dupa incheierea acesteia.

In cazul radioterapiei, Detoxamin se poate lua constant. Se recomanda si folosirea sub forma de pudra, mai ales daca exista arsuri de la radiatii, deoarece pudra patrunde in straturile profunde ale pielii si are loc o regenerare rapida.

Aplicarea locala de Detoxamin Pudra pentru Uz Extern

Detoxamin Pudra pentru Uz Extern, este zeolit micro-activat pur si este potrivit pentru folosirea la toate ranile, taieturile, arsurile, in cazurile de herpes, de asemenea si la paradontoza, dureri de dinti, alte rani in cavitatea bucala si la nivelul mucoaselor de tranzit. Zeolitul activeaza trombocitele, actioneaza stimulator asupra fibroblastelor si accelereaza refacerea ranilor. A dovedit o buna actiune si in cazul excrescentelor virale, herpesului genital, la condiloamele dure (vaginale), negi inflamati, dar si in cazul unghiilor incarnate, afectiunilor fungice ale unghiilor si pielii, muscaturilor de insecte, escarelor s.a. in cazul ranilor deschise (de ex. ulcus cruris), pudra se presara la marginea ranii, pana se ajunge la epitelizarea si inchiderea totala a ranii.

Vezi toata gama de produse din linia Detoxamin (…..)

 

==.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

==>> Suntem prezenti si pe RoMedic