Produse Detoxamin Austria

Detoxamin Basic Capsule Zeolit Activat Austria

Detoxamin Basic Capsule contine 100% zeolit clinoptilolit activat (prelucrat prin nanotehno­logie). Actioneaza ca un filtru in tractul gastro­intestinal neutralizand PH-ul, adunand toxine­le si metalele grele, eliberand in organism ioni pozitivi de calciu si magneziu.


 

Detoxamin Basic Farina – Pudra uz Intern Austria

Zeolitul natural clinoptilolit, prin calitatile sale regulatoare, poate sa fie de mare ajutor la reglarea schimbului de electroliti, deoarece este capabil sa elibereze organismul de materialele daunatoare, prin schimbul de ioni. Pentru ca organismul sa primeasca minerale, mai intai trebuie indepartate substantele daunatoare din organism. In organism, zeolitul natural clinoptilolit interactioneaza cu celelalte elemente, cu ionii si cu electrolitii.


 

detoxamin pudra uz extern

Detoxamin Pudra Piele uz Extern Zeolit Activat Austria

In dermatologie s-a demonstrat ca are actiune pozitiva in PSORIAZIS, dermatita seboreica, toate tipurile de HERPES, rani – cazuri in care se aplica local si se administreaza si oral. In cazurile de ulceratii pe vene si artere, de herpes bucal sau herpes genital, s-a dovedit extrem de eficient, cu o refacere rapida si nedureroasa, fara complicatii ulterioare. Pudra este excelenta in ARSURI, taieturi, ciuperci, ca adjuvant in terapia de baza pentru diferite afectiuni ale pielii. Este semnificativa actiunea sa in cazurile de infectii fungice, atat ale pielii, mucoasei, unghiilor, in cazul mirosurilor neplacute, etc. Rezultate excelente s-au obtinut in TRATAREA ACNEEI JUVENILE, combinata oral cu Detoxamin Basic Capsule. Este ideala pentru curatirea tenului cu probleme, in combinatie cu preparate cosmetice pe baza de micro-zeolit. De asemenea, se poate aplica pentru igiena cavitatilor bucale, in cazul paradontozei, a proceselor inflamatorii la nivelul cavitatii bucale, prin aplicarea directa a prafului pe gingii.


 

Osteo D3 Austria

Detoxamin Acai Slim Plus Austria

CUM AR FI DACA NU NE-AM SIMTI FLAMANZI CAND INCEPEM O DIETA? Recent descoperita, glucomannan este o fibra cu calitati remarcabile, foarte solubila in apa, obtinuta din planta numita Konjac. Cand este combinata cu apa, glucomannan isi mareste volumul foarte mult, ia forma unui gel moale. Fibra expandata astfel, umple spatiul din stomac, eliminand senzatia de foame. Glucomannan este supranumit si “buretele de slabit” al naturii.


 

Detoxamin Osteo D3 Austria

OSTEO D3 corespunde celor mai re­cente recomandari stiintifice cu privire la aportul de vitamina D si Calciu. Formula unica este adaptata la cerintele speciale ale corpului Dvs, in plus, procesul tehnologic folosit garanteaza o absorbtie maxima a cal­ciului in sange. Tesutul osos este un tesut viu, care se mo­difica pe durata vietii. Pierderea de masa osoasa, ca si acumularea acesteia, este un proces treptat. Cu cat au fost mai puternice oasele inainte de varsta de 30 de ani, ou atat mai tarziu se va ajunge la pierderea masei osoase odata cu inaintarea in varsta. Doza recomandata pentru fiecare femeie de peste 35 ani: 1 tableta se va inghiti cu un pa­har de apa, fara a se mesteca.


 

Detoxamin Bio Maca Austria

Extracui de Maca este recomandat in: cresterea libidoului; a puterii, e­nergiei, vitalitatii. Afrodisiac, adaptogen, energizant,  in disfunctii sexuale masculine (disfunctie erectila), impotenta, infer- tilitate (oligospermie, azoospermie), andropauza, libidou scazut. Din acest motiv radacina de Maca este cunos­cuta si sub numele de Viagra din Peru, infertilitate feminina, libidou scazut, menopauza, sindrom premenstru­al (amelioreaza crampele, bufeurile) , starile de anxietate, depresia), refacerea si cresterea masei mus­culare sustinuta de exercitii.